900x175-herfst2.jpg

Aantrekkelijke last minutes herfstvakantie

Waarom deze vakantie niet gebruiken voor een extra vakantie? Veel van onze campings zijn nog steeds geopend in oktober, dus u heeft een ruime keus. De natuur is prachtig in deze tijd van het jaar en het is de ideale manier om de lange periode tussen de zomer en de winter te overbruggen.

Tijdelijk geen reserveringskosten
Profiteer van extra voordeel en boek vóór 6 november 2016. U betaalt dan geen reserveringskosten voor uw vakantie in de herfstperiode. De actie is geldig voor een verblijfsperiode tussen 1 oktober 2016 t/m 6 november 2016. Dat is nog eens lekker genieten van de najaarszon!

Gratis nachten
Nog een groot voordeel is dat u in deze periode kunt profiteren van gratis nachten! En met een slimme planning kan dat voordeel oplopen tot een zeer aantrekkelijke Last Minute prijs.

Something went wrong. Please reload this page in a few minutes.
campings gevonden in ,
campings gevonden in
campings gevonden in
campings gevonden in alle landen, alle regio's
Criteria waarop u aan het zoeken bent:
van tot met een marge van dagen eerder of later
* De getoonde prijzen zijn de prijzen van dit moment. Prijzen zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen. Wilt u zeker zijn van de getoonde prijs? Boek dan nu. De prijs kan dan niet meer wijzigen. De actuele kortingen en/of gratis nachten zijn in deze prijs verwerkt. Hierbij komen de reserveringskosten (€ 20,-), de bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2,50) en, indien van toepassing, eventuele kosten ter plaatse (zoals bijvoorbeeld lokale belastingen). De prijzen voor staanplaatsen zijn altijd op basis van 2 personen (ook als u bij ‘reisgezelschap’ meerdere personen hebt ingevuld). Het totaalbedrag voor uw vakantie vindt u terug op uw reserveringsoverzicht in het boekingsproces, vóórdat u tot definitief boeken overgaat.