160412-header-meivakantie-900x170.jpg__900x170_q85_crop_subsampling-2_upscale.jpg

Boek nu uw meivakantie voor 2017

De meivakantie is een populaire reisperiode. De temperaturen beginnen te stijgen, de planten en bloemen te bloeien... Kortom: een ideale periode voor een (extra) vakantie of korte break.

Dit jaar is landelijk vastgesteld dat álle scholen in ieder geval vakantie hebben van 22 t/m 30 april. Zorg er dus voor dat u er op tijd bij bent. Bovendien: als u nu boekt voor 2017 zit u nergens aan vast. U kunt tot 15 april 2017, uiteraard kosteloos, uw boeking wijzigen (tijdsduur, accommodatie of camping). En daar bovenop profiteert u in deze periode óók nog eens van Gratis Nachten! 

Dus waarom wachten? 3 ijzersterke argumenten om uw meivakantie nu alvast te boeken!

Something went wrong. Please reload this page in a few minutes.

campings gevonden in ,

campings gevonden in

campings gevonden

Criteria waarop u aan het zoeken bent:
van tot met een marge van dagen eerder of later
* De getoonde prijzen zijn de prijzen van dit moment. Prijzen zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen. Wilt u zeker zijn van de getoonde prijs? Boek dan nu. De prijs kan dan niet meer wijzigen. De actuele kortingen en/of gratis nachten zijn in deze prijs verwerkt. Hierbij komen de reserveringskosten (€ 20,-), de bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2,50) en, indien van toepassing, eventuele kosten ter plaatse (zoals bijvoorbeeld lokale belastingen). De prijzen voor staanplaatsen zijn altijd op basis van 2 personen (ook als u bij ‘reisgezelschap’ meerdere personen hebt ingevuld). Het totaalbedrag voor uw vakantie vindt u terug op uw reserveringsoverzicht in het boekingsproces, vóórdat u tot definitief boeken overgaat.