170123-header-safaritent.jpg

Safaritenten

Dit is wel echt kamperen zoals het bedoeld is. U slaapt tussen de bomen, hoort de vogels ritselen boven uw hoofd en wordt 's ochtends wakker gemaakt door de eerste zonnestralen. Dit alles in de luxe setting van een safaritent. Dat betekent slapen in echte bedden, koken in de eigen keuken en in de Serengeti safaritent [XL] zelfs badderen in de badkamer met moussondouche!

Safaritent Kalahari

363x150-kalahari.jpg

Terug naar het kampeergevoel van vroeger, maar wel met alle luxe van deze tijd? Dat kan in de Kalahari tent. Deze tenten staan midden in het bos, en bieden u alle privacy en ruimte. Het luxe, sfeervolle interieur zorgt ervoor dat u zich in avontuurlijk Afrika waant.

Safaritent Serengeti XL

g-middenrange_tent_opstelling_buitenkant_by_night_405x167.jpg

De luxe Serengeti XL laat het hart van iedere kampeerfanaat sneller kloppen. Dankzij de riante oppervlakte van maar liefst 35 m2 en de overdekte veranda van 12 m2 is de Serengeti XL eigenlijk een luxe kampeersuite. De Serengeti's XL zijn te vinden op verschillende topcampings in Frankrijk, Italië en Nederland.

Safaritent Serengeti

363x150-serengeti-5.jpg

Onze Serengeti is een superluxe safaritent voor 5 personen. U beschikt over uw eigen badkamer, compleet uitgeruste keuken, een grote veranda, airconditioning en gratis wifi! Deze ultieme kampeerbeleving is te vinden in de Toscaanse heuvels!