Skip to main content
Op zoek naar campings geschikt voor jonge gezinnen? Wij hebben ze alvast voor je op een rijtje gezet!

5 campings voor jonge gezinnen

Handige tips voor op de camping

Als je eerste kindje net is geboren, dan is de tijd van verre reizen, knusse hotels en romantische restaurantjes wel even voorbij. Je kunt met een baby natuurlijk wel een lange vliegreis maken, maar eerlijk is eerlijk: ik moest er niet aan denken. Of ik dat erg vind? Nee, tuurlijk niet! Door mijn werk bij Vacansoleil weet ik allang dat er veel leuke campings zijn in heel Europa. Zo biedt Vacansoleil voldoende campings aan die een vakantie met baby een stuk gemakkelijker maakt. (meer…)

Lees meer

Campings voor op je verlanglijstje

Welke camping wordt dit jaar jouw plekje onder de zon?

December is inmiddels aangebroken, de dagen zijn kort, het is koud en het verlangen naar een warm plekje in de zon wordt alsmaar groter. December is daarmee de ideale maand om alvast een voorproefje op de zomer te nemen en op zoek te gaan naar je zomervakantie! Nog geen idee welke camping dit jaar jouw plekje onder de zon wordt? Wij geven een aantal suggesties voor campings die zéker een plaatsje verdienen op jouw verlanglijstje. Wees er snel bij, dan kan het camping-cadeautje nog mooi mee in de zak van Sinterklaas! (meer…)

Lees meer

Top 5 campings voor tieners

Veel activiteiten, feesten in de disco, chillen en lol maken met nieuwe vrienden!

Wanneer de kinderen nog mee gaan op vakantie, wil je natuurlijk dat zij het óók geweldig naar hun zin gaan hebben. Tieners weten precies wat ze willen op vakantie: spectaculaire waterglijbanen, sportactiviteiten, een beetje chillen, WiFi op de camping om ‘connected te blijven’ én natuurlijk een vette discotheek! Lekker veel lol trappen met nieuwe vakantievrienden dus! Vacansoleil zorgt voor activiteiten met het animatieprogramma ‘CampingForYou!’, een speciaal animatieprogramma voor tieners. De campings zorgen voor de rest! Hieronder een top 5 met campings waar ook tieners zéker de tijd van hun leven zullen hebben! (meer…)

Lees meer