Skip to main content

10 tips voor je vakantie aan de Côte d’Azur

Alles voor een heerlijke vakantie aan de Côte d’Azur!

Als één regio in Frankrijk een speciaal plekje in mijn hart heeft, is het de Côte d’Azur! Vroeger namen mijn ouders mijn zus en mij al geregeld mee naar deze prachtige regio. Tegenwoordig bezoek ik samen met mijn vriend graag één van de vele campings aan de Côte d’Azur. Waarom? Je hebt er van alles. Prachtige steden, authentieke dorpjes, mooie stranden en lekker eten! Benieuwd naar mijn tips voor een heerlijke vakantie aan de Côte d’Azur? Lees ze hier!

(meer…)

Niemand kan onze campings beter beoordelen dan de Vacansoleil gasten. Je leest de beoordelingen in dit blog

Vacansoleil-gasten beoordelen de camping

Wat vind jij van de camping?

Wie kunnen een camping nou beter beoordelen dan jullie, onze Vacansoleil-gasten? Dat dachten wij dus ook! Van al onze campings kun je beoordelingen lezen op onze website. Kies een camping en klik op ‘Waardering en beoordelingen’. Je krijgt dan alle beoordelingen van de klanten te zien die al op jouw gekozen camping zijn geweest. Hieronder lees je een aantal van de nieuwste beoordelingen van onze campings!

(meer…)

Tips voor de meivakantie

5 Tips voor de meivakantie in Nederland

Ga je in de meivakantie naar de camping of wil je een dagje eropuit? Wij geven 5 tips!

Voor wie in de meivakantie eropuit of naar de camping gaat, hebben we een aantal tips op een rijtje gezet. Een spetterende meivakantie maak je namelijk gewoon zelf, hier in Nederland. Met fietstochten door de mooie natuur, en bezoekjes aan pretparken, dierentuinen en speeltuinen. Ook tippen we een aantal campings in de buurt van de leuke activiteiten. Deze campings hebben vaak ook nog eens een groot binnenzwembad met apart kinderbad. Zo kun je een échte vakantie van jouw meivakantie maken!

(meer…)