dk-kop.jpg

Campings in Kopenhagen - Vacansoleil

Camping Kopenhagen

Boekt u een camping nabij Kopenhagen, dan boekt u een vakantie op een zeer kampeervriendelijk eiland, te weten Seeland ofwel Sjaelland. Op dit eiland ligt de Deense hoofdstad. De natuur is hier werkelijk waar adembenemend mooi. U vindt hier prachtige grote meren en bossen, maar u verblijft eveneens rondom de mooiste stranden, die tevens uitermate geschikt zijn voor de kleintjes onder ons. Het water is hier namelijk niet zo heel erg diep en tevens niet zo zout. Een camping nabij Kopenhagen biedt alles zoals een vakantie hoort te zijn.

Wanneer u op een camping in de buurt van Kopenhagen vakantie viert, bezoekt u uiteraard deze boeiende stad. Deze wereldstad is uitgerust met een enorm aanbod aan musea en cultuur. U kunt een rondvaart maken door de kanalen of een bezoek brengen aan het slot Amalieburg. Uiteraard wilt u tevens met eigen ogen het standbeeld van de kleine zeemeermin zien. Het wereldbekende attractiepark Tivoli is een walhalla voor uw kids. In de buurt van het pretpark vindt tijdens de zomerperiode een groot vuurwerk plaats. Zeker de moeite van het bewonderen waard tijdens uw vakantie op de camping nabij Kopenhagen.

Kies uit 1 camping in Kopenhagen bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Feddet

Faxe - Kopenhagen - Denemarken

Aantrekkelijk, groot terrein bij een fraai strand aan de Oostzeekust van Denemarken. Kopenhagen ligt op hetzelfde eiland, en u kunt zelfs over de grote brug naar Zweden.