de-bei.jpg

Campings in Beieren

Camping Beieren

Voor een camping in Beieren hoeft u niet lang te zoeken, want het aanbod is groot. Bayern behoort tot één van de populairste en belangrijkste vakantiebestemmingen in Duitsland. Het voldoet aan alle eisen van een geslaagde vakantie. De streek is uitgerust met schilderachtige dorpen, een glooiend landschap met uitgestrekte bossen, meren en rivieren en romantische kastelen. Vanaf de camping in Beieren kunt u leuke uitstapjes maken naar bijvoorbeeld het bruisende München, bekend om zijn jaarlijkse Oktoberfest. Ook Nürnberg met de oudste dierentuin van Europa en Würzburg waar u veel cultuur kunt snuiven zijn uw bezoek meer dan waard.

Activiteiten zijn er eveneens volop te ondernemen vanaf de camping in Beieren. Trek de wandelschoenen aan en maak een wandeltocht door het Thüringer Woud of beklim de hellingen van de Beierse Alpen. De natuurgebieden lenen zich ook prima voor fietstripjes. Omdat de regio beschikt over vele meren en rivieren, waarvan de Main en de Donau de bekendste zijn, staat uw kampeervakantie op een camping in Beieren ook vooral in het teken van vele watersportactiviteiten.

Kies uit 4 campings in Beieren bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Knaus Campingpark Viechtach

Viechtach - Beieren - Duitsland

Rustig gelegen terrassencamping op een groene heuvel in het Beierse Woud. Perfect decor voor natuurliefhebbers. Binnenzwembad, sauna, restaurant én veel voorzieningen voor honden! Veel vertier voor kinderen in de omgeving.

Camping Lackenhäuser

Lackenhäuser - Beieren - Duitsland

Luxe camping met een hoog comfort niveau vlak bij het drielandenpunt met Oostenrijk en Tsjechië. Veel faciliteiten voor gezondheid, maar ook de kinderen krijgen alle aandacht.