de-bei.jpg

Campings Lackenhäuser

Camping Lackenhäuser

Een camping in Lackenhäuser in Beieren is de ideale plek voor iedereen die naar een ontspannen kampeervakantie in het mooie Duitsland op zoek is. In deze regio is het alle seizoenen van het jaar goed toeven. De schitterende Zuid-Duitse omgeving bestaat uit eindeloze bossen. Hier kunnen wandel- en fietsliefhebbers hun hart ophalen. Tsjechië en Oostenrijk en het bekende drielandenpunt Duitsland-Tsjechië-Oostenrijk liggen op nog geen uur rijden vanaf uw camping in Lackenhäuser.

Wanneer u verblijft op de camping Lackenhäuer, kampeert u werkelijk in een prachtig landschap. U kunt er alle kanten op. Lekker zonnen op de groene ligweide en afkoelen in het natuurbad of toch liever een balletje slaan op een tennisbaan, het kan allemaal. Breng een bezoek aan een houtsnijderij en/of typische glasblazerij of neem een kijkje bij het stuwmeer van de Moldau. Proef de Beierse keuken en geniet van de zuivere berglucht. Op een camping in Lackenhäuser ontbreekt het u aan niets. Zo hoort vakantie te zijn!

Kies uit 1 camping in Lackenhäuser bij Vacansoleil

Camping Lackenhäuser

Lackenhäuser - Beieren - Duitsland

Luxe camping met een hoog comfort niveau vlak bij het drielandenpunt met Oostenrijk en Tsjechië. Veel faciliteiten voor gezondheid, maar ook de kinderen krijgen alle aandacht.