de-eif.jpg

Campings in Bleialf - Vacansoleil

Camping Bleialf

Een verblijf op camping Bleialf, in de Duitse Eifel, is uitermate geschikt voor jong en oud. Het schitterende heuvelachtige landschap en de prachtige natuur met zijn vele bossen lenen zich uitstekend voor een wandel- of mountainbiketocht. Er zijn diverse routes uitgezet die u via slingerende paden langs beekjes en pittoreske dorpen leiden. Ondertussen geniet u van prachtige vergezichten. Of u nu houdt van een actieve vakantie, een vakantie met een sportief tintje of juist meer van cultuur, natuur en rust; op de camping in Bleialf beleeft u vrijwel zeker een geweldige vakantie.

Vanaf de camping in Bleialf kunt u vele uitstapjes maken. Bezoek de oudste stad van Duitsland; Trier of het sfeervolle Monschau. Geef uw vakantie een internationaal tintje met een dagje Luxemburg of België. Met een bezoekje aan Plopsa Coo zult u uw kinderen absoluut een groot plezier doen. Natuurlijk kunt u ook gewoon 'thuis' blijven in het knusse dorpje Bleialf. Hier bevinden zich diverse winkeltjes en gezellige terrassen. Op camping Bleialf zelf is eveneens veel te doen en te beleven. Een topbestemming voor het hele gezin!

Kies uit 1 camping in Bleialf bij Vacansoleil

Camping Bleialf

Bleialf - Eifel - Duitsland

Gezellig gezinsterrein in de mooie natuur van de Eifel, dicht bij de grens van Luxemburg. Veel speelmogelijkheden voor de kids en de terrasjes van Bleialf liggen om de hoek.