de-zwa.jpg

Campings in het Zwarte Woud

Camping Zwarte Woud

Vakantie vieren op een camping in het Zwarte Woud betekent vakantie vieren in het bosgebied waar de sprookjes van de gebroeders Grimm plaatsvinden. De prachtige stadjes in het Schwarzwald en de betoverende flora en fauna zullen u zeker niet onberoerd laten. In het Zwarte Woud liggen vele meren waar u verschillende watersporten kunt beoefenen zoals surfen, duiken en zeilen. Sommige wateren hebben zelfs een heilzame werking, bijvoorbeeld die van de kuuroorden in Baden-Baden.

Vier dit jaar vakantie in de sprookjesbossen op een camping in het Zwarte Woud. U vindt hier naast beboste gebieden tevens volop cultuur en geschiedenis. Naast meren, natuurparken en bergen kunt u tevens een bezoekje brengen aan de verschillende kloosters en kastelen in de omgeving. Wist u dat in deze streek de koekoeksklok is uitgevonden? Deze zijn dan ook overal te koop. Cultuursnuiven kan in grotere steden als Freiburg of Straatsburg en een uitje naar themapark Europa Park in Rust is ook een leuke aanrader. Ervaar zelf het prachtige Duitse Schwarzwald en voordat u het in de gaten hebt, wordt uw vakantie op de camping in het Zwarte Woud zomaar ineens ook een heel mooi sprookje.

Bekijk ‘Camping Onder De Zon’ aflevering 8: Zwarte Woud - Kinzigtal

Kies uit 1 camping in Zwarte Woud bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Kinzigtal

Steinach - Zwarte Woud - Duitsland

Gezellige camping in het dal met een mooi uitzicht.Leuke, internationale sfeer met veel aandacht voor kinderactiviteiten. Gratis toegang tot het grote gemeentelijke zwembad.