fr-ave.jpg

Campings in de Auvergne/Aveyron - Vacansoleil

Camping Auvergne

Op een camping in de Auvergne is het goed toeven. Het prachtige gebied midden in Frankrijk bestaat uit uitgestrekte bossen, weidse landschappen, kratermeren en beschermde vulkanen in het Centraal Massief. De regio Auvergne is in het hart gelegen en is daarom een perfecte uitvalbasis voor tal van bezienswaardigheden en activiteiten. U geniet vanaf uw camping in Auvergne volop van het ruige land, de mooie natuur, maar ook van historie en cultuur. De vele kastelen en burchten kunnen u veel vertellen over de geschiedenis van Auvergne.

Lees verder
Kies uit 7 campings in Auvergne/Aveyron bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Le Caussanel

Canet de Salars - Auvergne/Aveyron - Frankrijk

Fraaie camping aan het hooggelegen meer van Pareloup. Mooie zwembaden met glijbanen, grote zonneweide aan het meer, veel watersportmogelijkheden. Bezoek Rodez en Millau.

Camping Les Rivages

Millau - Auvergne/Aveyron - Frankrijk

Schitterend gelegen camping vlak bij Millau, aan de voet van de bergen. Mooie zwembaden, maar jonge kinderen kunnen ook veilig spelen bij het kiezelstrandje aan de rivier.

Camping La Source

Thérondels - Auvergne/Aveyron - Frankrijk

Kleine terrassencamping in de Aveyron aan het meer van Sarrans met een schitterend uitzicht. Vissen, zwemmen, waterfietsen in het meer. Mooi zwembad met grote waterglijbaan.

Camping Domaine des Tours

St-Amans-des-Côts - Auvergne/Aveyron - Frankrijk

Deze ruime terrassencamping met verwarmd zwembad en waterspeeltuin ligt aan het meer van La Selve waardoor vele watersportactiviteiten mogelijk zijn.

Camping La Ribeyre

Murol - Auvergne/Aveyron - Frankrijk

Een heerlijke gezinscamping in het groene vulkaangebied van Puy de Dome. Zwemmen kunt u in het geweldige Aqua Park of in het privémeertje.