fr-ave.jpg

Campings in de Auvergne/Aveyron - Vacansoleil

Camping Auvergne

Op een camping in de Auvergne is het goed toeven. Het prachtige gebied midden in Frankrijk bestaat uit uitgestrekte bossen, weidse landschappen, kratermeren en beschermde vulkanen in het Centraal Massief. De regio Auvergne is in het hart gelegen en is daarom een perfecte uitvalbasis voor tal van bezienswaardigheden en activiteiten. U geniet vanaf uw camping in Auvergne volop van het ruige land, de mooie natuur, maar ook van historie en cultuur. De vele kastelen en burchten kunnen u veel vertellen over de geschiedenis van Auvergne.

Behalve fietsen en wandelen langs de mooiste plekjes vanaf uw camping in de Auvergne, is er nog veel meer te beleven in deze Franse regio. Een bezoekje aan het gezellige stadje Millau bijvoorbeeld is ongetwijfeld een leuke trip. Hier wordt u tevens getrakteerd op de spectaculaire brug over het dal van Tarn. Château du Colombier is een super uitstapje voor gezinnen met kinderen, evenals attractiepark Vulcania. De diverse meren lenen zich uitstekend voor allerhande watersportactiviteiten. Op welke camping in de Auvergne u ook verblijft, er is altijd een hoop te zien, te doen en te beleven.

Kies uit 7 campings in Auvergne/Aveyron bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping La Boissière

St. Geniez d'Olt - Auvergne/Aveyron - Frankrijk

De camping ligt direct aan de Lot en naast de camping, via een directe toegang bereikbaar, heeft u de mogelijk kano's te huren om de rivier af te zakken.

Camping Les Genets

Salles-Curan - Auvergne/Aveyron - Frankrijk

Prachtige vakantieplek aan het meer van Pareloup. Vissen, surfen, zwemmen en zonnen in kraakhelder water en gezonde berglucht. Nieuw zwembad en leuke sfeer!

Camping Les Rivages

Millau - Auvergne/Aveyron - Frankrijk

Schitterend gelegen camping vlak bij Millau, aan de voet van de bergen. Mooie zwembaden, maar jonge kinderen kunnen ook veilig spelen bij het kiezelstrandje aan de rivier.

Camping Les Tours

St-Amans-des-Côts - Auvergne/Aveyron - Frankrijk

Deze ruime terrassencamping met verwarmd zwembad en waterspeeltuin ligt aan het meer van La Selve waardoor vele watersportactiviteiten mogelijk zijn.

Camping La Source

Thérondels - Auvergne/Aveyron - Frankrijk

Kleine terrassencamping in de Aveyron aan het meer van Sarrans met een schitterend uitzicht. Vissen, zwemmen, waterfietsen in het meer. Mooi zwembad met grote waterglijbaan.