fr-bou.jpg

Campings in de Bourgogne - Vacansoleil

Camping Bourgogne

Geniet van het goede Franse leven op een camping in de Bourgogne. U kunt hier tijdens een vakantie heerlijk per fiets de streek verkennen. Wandelliefhebbers kunnen prachtige wandelingen maken in het mooie natuurpark de Morvan. Mogelijkheden om paard te rijden, te raften, kanoën of een berg te beklimmen zijn eveneens volop aanwezig in deze vriendelijk ogende en glooiende regio. Tussen de kastelen, kunststeden, wijnboeren, kloosters en de romantische rivieren en kanalen liggen vele campings in de prachtige Bourgogne verscholen.

De Bourgogne, wereldberoemd vanwege de overheerlijke rode en witte wijnen, is in vier departementen opgedeeld. De Nièvre, Côte-d'Or, Yonne en Saône-et-Loire. In welk deel u ook verblijft, leuke dagtripjes zijn er genoeg. Ervaar het echte Bourgondische leven in Dijon, de stad van de mosterd of Auxerre met haar sfeervolle pleinen, knusse straatjes en mooie kerken. Of maak een ritje langs de talrijke wijnkastelen- en boerderijen. Natuurlijk kunt u ook gewoon lekker op of rondom de camping in Bourgogne zelf blijven hangen. Er worden vaak voor jong en oud talrijke activiteiten georganiseerd. De veelzijdigheid is enorm.

Kies uit 5 campings in Bourgogne bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Château de Chigy

Tazilly - Bourgogne - Frankrijk

Prachtig kampeerterrein op een uitgestrekt kasteeldomein van 70ha. Rust, luxe en gezelligheid voor jong en oud. Mooi groot zwembad, drie visvijvers. Heerlijk wandel- en fietsgebied.

Camping Le Village des Meuniers

Dompierre-les-Ormes - Bourgogne - Frankrijk

Een echte Bourgondische sfeer op een groene heuvel met een prachtig uitzicht over de druivenvelden. Vrij kleine, maar zeer comfortabele camping. Het dorp ligt op loopafstand.

Camping Les Portes du Beaujolais

Anse - Bourgogne - Frankrijk

Sfeervolle camping aan de Saône tussen Villefranche en Lyon. Een minitreintje brengt u naar het dorp Anse. De Beaujolais wijnroute loopt langs de camping. Ook ideaal als tussenstop naar het zuiden.

Camping Aux Rives du Soleil

Pont-de-Vaux - Bourgogne - Frankrijk

Netjes onderhouden terrein langs de Saône. Leuke spelletjes voor de kinderen, of spelen bij de rivier en in het zwembad of kinderbad. Aantrekkelijk familie fiets- en wandelgebied.

Camping La Grappe Fleurie

Fleurie - Bourgogne - Frankrijk

Gemoedelijke familiecamping in het hart van de Beaujolais streek. Wijnvelden links, wijnvelden rechts, wijnvelden overal. Hier geniet u van rust én fijne voorzieningen op de camping. Zwembad, speeltuin en elke ochtend verse broodjes van het bakkertje.