fr-bre.jpg

Campings in Bretagne

Camping Bretagne

Op een camping in Bretagne kunt u volop genieten. De streek is om tal van redenen zeer aantrekkelijk voor veel vakantiegangers. Bretagne heeft de looks van een schiereiland dat een stuk de oceaan inloopt. Dit resulteert in een lange kustlijn die uitermate geschikt is voor tal van watersportactiviteiten. Veel campings in Bretagne liggen in de buurt van de zee. U geniet hier niet alleen van de zon en de zee. U geniet ook van het lekkere eten, waaronder de streek- en visgerechten. Daarnaast kunt u ook zelf naar de lekkerste vis op zoek gaan en deze eigenhandig bereiden op de camping in Bretagne.

Lees verder
Kies uit 18 campings in Bretagne bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Iris Parc Le Ty Nadan

Locunolé - Bretagne - Frankrijk

Midden in de groene bossen van Zuid-Bretagne, en toch lekker dicht bij zee. Geliefde familiecamping met waterpark en massa's activiteiten zoals paintballen, paardrijden en kanovaren. Er kronkelt een prachtig riviertje over de camping.

Camping Domaine des Ormes

Dol-de-Bretagne - Bretagne - Frankrijk

Sfeervolle oude gebouwen rond een kasteel, met veel plezier voor de kids in uitdagende zwembaden en een geluidsdichte disco. Grote, zeer verzorgde camping. U kunt hier ook golfen.

Camping Les Mouettes

Carantec - Bretagne - Frankrijk

Een van de mooiste stukjes Bretagne, met ruige rotsen, oude stadjes en schitterende stranden. Als u de kinderen tenminste uit het grote waterparadijs op de camping krijgt.

Camping Domaine de Bel Air

Landudec - Bretagne - Frankrijk

Dicht bij het meest westelijke puntje van Bretagne. Paradijs voor kinderen met veel waterplezier en gratis 'Parc de Loisirs' naast de camping. Bezoek ook Quimper of het sfeervolle Locronan.

Camping L'Atlantique

Fouesnant - Bretagne - Frankrijk

Camping met faciliteiten voor kinderen in alle leeftijden. Van een leuke speeltuin tot de grote glijbaan bij het zwembad. In een mooi bos, met het strand op loopafstand.