fr-bre.jpg

Campings in Bretagne

Camping Bretagne

Op een camping in Bretagne kunt u volop genieten. De streek is om tal van redenen zeer aantrekkelijk voor veel vakantiegangers. Bretagne heeft de looks van een schiereiland dat een stuk de oceaan inloopt. Dit resulteert in een lange kustlijn die uitermate geschikt is voor tal van watersportactiviteiten. Veel campings in Bretagne liggen in de buurt van de zee. U geniet hier niet alleen van de zon en de zee. U geniet ook van het lekkere eten, waaronder de streek- en visgerechten. Daarnaast kunt u ook zelf naar de lekkerste vis op zoek gaan en deze eigenhandig bereiden op de camping in Bretagne.

Het binnenland van Bretagne is ook zeker de moeite waard. De hoofdstad Rennes kent een rijke geschiedenis en Fort La Latte is eveneens een bezienswaardige plaats. Langs de kustlijn zijn een aantal natuurwonderen te bezichtigen, zoals de roze granietkust Pointe du Raz of het vogel- en kleurrijke natuurgebied Cap Fréhel. In de stad Brest is het Océanopolis gelegen, een aanrader voor een leuk en gezellig uitstapje met de kinderen. De Bretonse kust biedt zoveel moois, dit moet u eenmaal gezien hebben. Een camping in Bretagne is dan ook zo geboekt!

Kies uit 15 campings in Bretagne bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Les Pins

Erquy - Bretagne - Frankrijk

Een camping vol actie. Spannende zwembaden met glijbanen, sauna, jacuzzi... het is er allemaal. Uitrusten kan op één van de stranden langs de mooie 'roze' kust.

Camping Le Port de Plaisance

Bénodet - Bretagne - Frankrijk

Veel sport en spel op de sportvelden en rond de zwembaden, zowel open als overdekt. Ook aan de peuters is gedacht. Voor de rust kunt u heerlijk wandelen langs de kust.

Camping Les Mouettes

Carantec - Bretagne - Frankrijk

Een van de mooiste stukjes Bretagne, met ruige rotsen, oude stadjes en schitterende stranden. Als u de kinderen tenminste uit het grote waterparadijs op de camping krijgt.

Camping L'Atlantique

Fouesnant - Bretagne - Frankrijk

Camping met faciliteiten voor kinderen in alle leeftijden. Van een leuke speeltuin tot de grote glijbaan bij het zwembad. In een mooi bos, met het strand op loopafstand.

Camping Domaine de Bel Air

Landudec - Bretagne - Frankrijk

Dicht bij het meest westelijke puntje van Bretagne. Paradijs voor kinderen met veel waterplezier en gratis 'Parc de Loisirs' naast de camping. Bezoek ook Quimper of het sfeervolle Locronan.