fr-bre.jpg

Campings in Bretagne - Vacansoleil

Camping Bretagne

Op een camping in Bretagne kunt u volop genieten. De streek is om tal van redenen zeer aantrekkelijk voor veel vakantiegangers. Bretagne heeft de looks van een schiereiland dat een stuk de oceaan inloopt. Dit resulteert in een lange kustlijn die uitermate geschikt is voor tal van watersportactiviteiten. Veel campings in Bretagne liggen in de buurt van de zee. U geniet hier niet alleen van de zon en de zee. U geniet ook van het lekkere eten, waaronder de streek- en visgerechten. Daarnaast kunt u ook zelf naar de lekkerste vis op zoek gaan en deze eigenhandig bereiden op de camping in Bretagne.

Het binnenland van Bretagne is ook zeker de moeite waard. De hoofdstad Rennes kent een rijke geschiedenis en Fort La Latte is eveneens een bezienswaardige plaats. Langs de kustlijn zijn een aantal natuurwonderen te bezichtigen, zoals de roze granietkust Pointe du Raz of het vogel- en kleurrijke natuurgebied Cap Fréhel. In de stad Brest is het Océanopolis gelegen, een aanrader voor een leuk en gezellig uitstapje met de kinderen. De Bretonse kust biedt zoveel moois, dit moet u eenmaal gezien hebben. Een camping in Bretagne is dan ook zo geboekt!

Bekijk ‘Camping Onder De Zon’ aflevering 23: Bretagne - Domaine des Ormes

Kies uit 18 campings in Bretagne bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Le Ty Nadan

Locunolé - Bretagne - Frankrijk

Ideale gezinscamping in het Bretonse binnenland met veel waterplezier en faciliteiten op maar 20 minuten rijden van het strand. Prachtige omgeving, uitstekend kanogebied.

Camping La Baie du Kernic

Plouescat - Bretagne - Frankrijk

Leuke camping met binnen- en buitenzwembad aan de baai van Kernic. Een natuurparadijsje in Bretagne. Prachtige omgeving met leuke uitstapjes zoalsRoscoff, Brest en de Bretonese kust.

Camping Domaine des Ormes

Dol-de-Bretagne - Bretagne - Frankrijk

Sfeervolle oude gebouwen rond een kasteel, met veel plezier voor de kids in uitdagende zwembaden en een geluidsdichte disco. Grote, zeer verzorgde camping. U kunt hier ook golfen.

Camping Les Mouettes

Carantec - Bretagne - Frankrijk

Een van de mooiste stukjes Bretagne, met ruige rotsen, oude stadjes en schitterende stranden. Als u de kinderen tenminste uit het grote waterparadijs op de camping krijgt.

Camping Domaine de Bel Air

Landudec - Bretagne - Frankrijk

Dicht bij het meest westelijke puntje van Bretagne. Paradijs voor kinderen met veel waterplezier en gratis 'Parc de Loisirs' naast de camping. Bezoek ook Quimper of het sfeervolle Locronan.