fr-cot.jpg

Campings Port Grimaud

Camping Port Grimaud

Een camping in Port Grimaud biedt alles wat u van een onvergetelijke vakantie mag verwachten. Alleen al dankzij de fraaie ligging, aan de baai van Saint Tropez, geniet u van op en top luxe. Het prachtige zandstrand, de jachthaven, restaurants en winkels, alle ingrediënten voor een perfecte vakantie zijn hier aanwezig. Niet voor niets wordt het plaatsje Port Grimaud het Venetië van Frankrijk genoemd. Geniet ook van de ultieme vakantie ervaring op de camping in Port Grimaud.

Camping Praires de la Mer ligt direct aan het strand. Vanaf deze camping in Port Grimaud kunt u de bijzondere omgeving te voet of per fiets gaan verkennen. Het prachtige groene Maures bergmassief ligt net achter Port Grimaud. Op het water zijn allerlei watersporten te beoefenen. Van duiken en waterskiën tot aan zeilen en waterfietsen. Op een rondvaartboot ziet u het stadje van een heel andere kant en wie de karakteristieke historische ambiance van de stad wil proeven, loopt s' avonds vanaf de camping naar Port Grimaud. De prachtige verlichting geeft de sfeer goed weer.

Kies uit 1 camping in Port Grimaud bij Vacansoleil

Camping Prairies de la Mer / Azur Beach

Port Grimaud - Côte d'Azur - Frankrijk

De Middellandse Zee en alles erbij wat een vakantie tot een belevenis maakt. Een grote camping met top-faciliteiten, vlak bij het strand en 's avonds lekker flaneren over de boulevard.