fr-gro.jpg

Campings in de Gironde

Camping Gironde

Rondom een camping in Gironde is van alles te beleven. In de omgeving bevinden zich lange stranden met een branding waar 'u' tegen gezegd mag worden, duinen, eindeloze dennenbossen, sfeervolle wijndorpen, gezellige badplaatsen en zoetwatermeren. Vervelen komt niet voor in de Gironde, de streek van de grote wijnen zoals Médoc. De meeste accommodaties, evenals uw camping in de Gironde, zijn langs de kust gelegen. Aangezien de Oceaan soms spectaculaire golven tevoorschijn tovert, is dit stukje Frankrijk zeer populair bij surfers.

Een vakantie op een camping in de Gironde staat voor een ontspannen vakantie. Daarnaast zijn er ook tal van bezienswaardigheden en activiteiten te ondernemen, voor iedereen die niet lang stil kan zitten. Tijdens fiets- en wandeltochten krijgt u een goede indruk van de regio. U kunt zich rond laten varen op een van de meren of zelf een zeilboot huren. In de nabijheid vindt u kastelen en kleine vestingstadjes die een bezoekje meer dan waard zijn. Een camping in de Gironde is dus met recht een topbestemming voor wat betreft watersport, natuur- en cultuursnuiven én relaxen.

Kies uit 3 campings in Gironde bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Atlantic Club Montalivet

Vendays-Montalivet - Gironde - Frankrijk

Dit 'all weather' vakantiepark aan het strand is zo goed als nieuw na een complete renovatie. Met verwarmd zwembad en een welness center met sauna en hammam.

Camping La Forêt

Pyla-sur-Mer - Gironde - Frankrijk

Een luxe familiecamping in de luwte van het beroemde Dune du Pilat, het hoogste zandduin van Europa. Heeft u ooit van zo'n hoge zandheuvel naar het strand gerend?

Camping Soulac Plage

Soulac-sur-Mer - Gironde - Frankrijk

Echt iedereen -kids, tieners, volwassenen- vindt het hier super. Hoe kan het ook anders, met zo'n spectaculair uitzicht op zee! Veel voorzieningen, groot waterpark en elke dag animatie. Topcamping!