fr-loi.jpg

Campings in de Loire

Camping de Loire

Bent u op zoek naar een veelzijdige vakantie? Een camping in de Loire heeft u veel te bieden. De omgeving van uw kampeerverblijf staat in het teken van een bosrijk, glooiend landschap vol met wijngaarden, weelderige tuinen, fantastische kastelen en pittoreske oude dorpjes. De massa’s land- en bosweggetjes maken van deze regio een echt fiets- en wandelparadijs. Tel daar de gastronomische keuken en de lekkere wijnen bij op en uw vakantie is compleet. Bij Vacansoleil vindt u het mooiste aanbod met campings in de Loire en kunt u alvast in sprookjesachtige sferen komen.

Lees verder
Kies uit 9 campings in Loire bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Parc de Fierbois

Ste-Catherine-de-Fierbois - Loire - Frankrijk

Heerlijke vakantieplek voor gezinnen met kinderen. Sfeervol meer met zandstrand, en ook de camping biedt veel waterplezier voor de kinderen. Het wijnproeven is voor de ouders.

Camping Le Parc du Val de Loire

Mesland - Loire - Frankrijk

Mooi gelegen, zeer verzorgde camping tussen de wijngaarden. Heel geschikt voor fietstochten in de omgeving. Bezoek eens Orléans of Blois, of het kunstenaarsdorp Trôo.

Camping Parc de la Grenouillère

Suèvres - Loire - Frankrijk

Mooie familiecamping rond een fraai kasteel. Heerlijke zwembaden, gezellig restaurant en prima pizzeria. Overal kastelen in de omgeving, en de Loire nodigt uit om langs te fietsen.

Camping Les Bois du Bardelet

Gien - Loire - Frankrijk

Een van de mooiste plekjes in het Loiredal, ideaal gelegen voor familie-fietstochten. Op de camping zijn prima faciliteiten en veel speelmogelijkheden voor jonge kinderen.

Camping Domaine de l'Etang

Brissac-Quincé - Loire - Frankrijk

Zeer verzorgde camping die piekfijn wordt onderhouden. Kleinschalig, maar met prima voorzieningen. Mooi speel- en doe-park vlakbij. Bezoek ook eens het kasteel van Brissac.