fr-loi.jpg

Campings in de Loire

Camping de Loire

Bent u op zoek naar een veelzijdige vakantie? Een camping in de Loire heeft u veel te bieden. De omgeving van uw kampeerverblijf staat in het teken van een bosrijk, glooiend landschap vol met wijngaarden, weelderige tuinen, fantastische kastelen en pittoreske oude dorpjes. De massa’s land- en bosweggetjes maken van deze regio een echt fiets- en wandelparadijs. Tel daar de gastronomische keuken en de lekkere wijnen bij op en uw vakantie is compleet. Bij Vacansoleil vindt u het mooiste aanbod met campings in de Loire en kunt u alvast in sprookjesachtige sferen komen.

Lees verder
Kies uit 9 campings in Loire bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Domaine de l'Etang

Brissac-Quincé - Loire - Frankrijk

Zeer verzorgde camping die piekfijn wordt onderhouden. Kleinschalig, maar met prima voorzieningen. Mooi speel- en doe-park vlakbij. Bezoek ook eens het kasteel van Brissac.

Camping Parc de la Grenouillère

Suèvres - Loire - Frankrijk

Mooie familiecamping rond een fraai kasteel. Heerlijke zwembaden, gezellig restaurant en prima pizzeria. Overal kastelen in de omgeving, en de Loire nodigt uit om langs te fietsen.

Camping l'Ile d'Offard

Saumur - Loire - Frankrijk

Een vijfsterrencamping op een eiland midden in rivier de Loire, met uitzicht op het kasteel van Saumur. Hier geniet u van luxe voorzieningen op de camping én van het UNESCO werelderfgoed landschap van de Loire vallei. Neem de fietsen mee of huur ze ter plekke.

Camping Le Parc du Val de Loire

Mesland - Loire - Frankrijk

Mooi gelegen, zeer verzorgde camping tussen de wijngaarden. Heel geschikt voor fietstochten in de omgeving. Bezoek eens Orléans of Blois, of het kunstenaarsdorp Trôo.

Camping Parc de Montsabert

Coutures - Loire - Frankrijk

Enthousiast geleide camping in een groene omgeving met veel (water)sport en spel mogelijkheden. Tips voor een uitje: Angers, Saumur en de leuke dierentuin van La Flèche.