fr-lot.jpg

Campings Duravel

Camping Duravel

Wie houdt van kastelen en ruïnes, maar ook van gezelligheid en activiteiten is op een camping in Duravel helemaal op zijn plek. De rivier de Lot biedt tal van wateractiviteiten zoals vissen, zwemmen en kanoën. In de vallei van de Lot bevinden zich vele cultuur- historische bezienswaardigheden. In de schitterende omgeving kunnen wandel- en fietsliefhebbers hun hart ophalen. Ook mountainbiken, paardrijden en bergbeklimmen is bijzonder populair in deze regio. Alles ligt binnen handbereik vanaf de camping in Duravel.

Tijdens uw verblijf op de camping in Duravel mag een bezoekje aan het imposante middeleeuws kasteel Banaguil niet ontbreken. Uw kinderen mag u een dagje dierentuin in Gramat zeer zeker niet onthouden. En omdat Duravel in het hart van het wijngebied Cahors is gelegen, kunnen wijnliefhebbers deelnemen aan een bijzondere wijnontdekkingstocht. Het veelzijdige gebied biedt vertier voor alle leeftijden. Gedurende uw vakantie op een camping in Duravel zal het woord vervelen dan ook zeker niet voorkomen.

Kies uit 1 camping in Duravel bij Vacansoleil

Camping Domaine Duravel

Duravel - Lot - Frankrijk

Een van de mooiste plekjes langs de Lot, dichtbij het kasteel van Bonaguil. Ideaal startpunt voor een wandel- of kanotocht. Mooie zwembaden, elke avond professionele animatie.