fr-pro.jpg

Campings in de Provence

Camping Provence

U hebt ze voor het uitkiezen wanneer u op zoek bent naar een camping in de Provence. Deze streek is vooral bekend om zijn geurende lavendelvelden en de zonnige hoogvlaktes. Maar ook de overheerlijke roséwijnen en mooie steden als Nice, Toulon en Marseille zijn typerend voor deze regio. Kamperen is genieten. Van de natuur, het buitenleven, de eenvoud, laagdrempeligheid, cultuur, de streekgerechten en natuurlijk van elkaar. Waar kan dat beter dan op een camping in de Provence.

De Provence beschikt over een diversiteit aan mogelijkheden. De bekende rivier de Verdon met zijn kloofdal is de Grand Canyon van Frankrijk. Een absolute aanrader evenals de rode bergen van de Luberon en de Route Napoléon met zijn woeste rivieren, ruige bergen en oude dorpen. Uw kinderen zullen hun ogen uitkijken bij de prachtige verzameling mechanisch speelgoed in het park Village des Automates in Saint-Cannat. Het voormalig vissersdorp L'estaque is een bron van inspiratie geweest voor talrijke kunstschilders. Bij het binnenrijden van dit dorpje snapt u direct waarom. Een vakantie op de camping in Provence is vrijwel zeker niet eenmalig.

Bekijk ‘Camping Onder De Zon’ aflevering 12: Provence - Domaine du Verdon

Kies uit 16 campings in Provence bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Coteau de la Marine

Montagnac-Montpezat - Provence - Frankrijk

Een geweldige familiecamping in een rustige omgeving. Vanaf de camping heeft u directe toegang tot de prachtige Gorges du Verdon.

Camping Domaine des Iscles

La Roque d'Anthéron - Provence - Frankrijk

Mooie camping bij de rivier de Durance aan de voet van de Luberon met twee zwembaden met veel activiteiten en tal van bezienswaardigheden in de omgeving.

Camping Domaine du Verdon

Castellane - Provence - Frankrijk

Veel natuurschoon, een heerlijk klimaat en een dagje naar de Gorges du Verdon of het Middellandse Zee strand kan ook. Sfeervolle camping, met activiteiten voor alle leeftijden.

Camping La Farigoulette

St-Laurent-du-Verdon - Provence - Frankrijk

Geniet van het typisch Provençaalse sfeertje op deze mooie familiecamping. Omgeven door een pijnbomenbos en grenzend aan het meer van Saint Laurent du Verdon. De Gorges du Verdon liggen op een klein uurtje rijden.

Camping Verdon Parc

Gréoux-les-Bains - Provence - Frankrijk

De Gorges du Verdon, het meer van Esparron, de Provenvaalse heuvels, de lavendelvelden. U maakt het allemaal mee vanaf camping Verdon Parc, een gezellige camping (met veel voorzieningen) aan de oevers van de Verdon. Lekker pootje baden!