it-gir.jpg

Campings aan het Meer van Ghirla

Camping Meer van Ghirla

Bent u op zoek naar een onbezorgde kampeervakantie in de nabijheid van water? Dan is een vakantie op een camping aan het Meer van Ghirla wellicht de place to be. Het kleine Lago di Ghirla ligt in het merengebied ten noorden van Milaan. Dit kleine juweeltje ligt ingeklemd tussen de grotere meren Como, Lugano, Orta en Maggiore. Iedereen van jong tot oud kan zich hier uitstekend vermaken, zowel op het water als aan de kant. Het landschap van de zonnige regio Lombardije waar het meer zich bevindt, is zeer divers. U wordt absoluut uitgenodigd om de omgeving nader te verkennen tijdens uw verblijf. Het knusse meer, het gevarieerde landschap, de aangename temperaturen en de mooie steden maken van uw vakantie op een camping aan het Meer van Ghirla een vakantie om nooit meer te vergeten. Voor kampeervakanties aan het water zit u goed bij Vacansoleil.

Waterpret op het Meer van Ghirla

Dankzij de ideale ligging van uw camping aan het Meer van Ghirla kunt u volop genieten van allerlei watersportactiviteiten. Uw kinderen kunnen naar hartenlust spelen aan het meer en peddelen in hun bootjes. Ook de grote broers van Lago di Ghirla liggen in de buurt. Op het Comomeer of het Lago Maggiore kunt u uitstekend zwemmen, surfen, zeilen, kajakken, vissen, waterfietsen en zelfs duiken. Dit alles in het overweldigende mooie decor van het helderblauwe water met op de achtergrond de schitterende ruige groene Alpen. De diverse rivieren die het landschap sieren bieden tevens veel waterpret. Kortom, aan water geen gebrek tijdens uw verblijf op een camping aan het Meer van Ghirla.

De bergen in vanaf uw camping aan het Meer van Ghirla

Naast het vele water rondom uw camping aan het Meer van Ghirla, vindt u in deze streek ook imposante bergen. De regio Lombardije waar het Lago di Ghirla deel van uitmaakt, ligt namelijk ingeklemd tussen de Alpen. De uitlopers van de Alpen lenen zich uitstekend voor het maken van heerlijke wandelingen. Ook fietsen en klimmen behoren tot de mogelijkheden. Laat u verrassen door de overweldigende, mooie natuur die u hier nog vindt. Gaat u liever niet lopend of op de fiets de bergen in vanaf uw camping aan het Meer van Ghirla? De kabelbaan in de bergen biedt uitkomst!

Eropuit vanaf uw camping aan het Meer van Ghirla

Vanaf uw camping aan het Meer van Ghirla kunt u tal van leuke uitstapjes maken. Bezoek bijvoorbeeld de ruim 1000 jaar oude Gemlus abdij of het grensdorp Ponte Tresa, gelegen op de Italiaans/Zwitserse grens. Houdt u van winkelen? Dan is een dagtocht naar de modestad Milaan een absolute aanrader. Hier kunt u als fashionista helemaal uw gang gaan. Gezellig slenteren over de markt kan in Luino en wie geen genoeg van het water kan krijgen, op het Comomeer en het Lago Maggiore kunt u mooie boottochten maken met het hele gezin. U hoeft zich zodoende niet te vervelen op een camping aan het Meer van Ghirla.

Een vakantie op een camping aan het Meer van Ghirla is genieten in alle opzichten.

 

Kies uit 1 camping in Meer van Ghirla bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Trelago

Ghirla - Meer van Ghirla - Italië

Kleine camping aan het Ghirla meer, met een veilig strandje voor kleine kinderen. Rustig plekje voor gezinnen met jonge kinderen, zonder het uitbundige vermaak van de grotere campings.