it-tre.jpg

Campings in Trentino/Zuid-Tirol

Camping Trentino

De vele gezichten van het noorden van Italië kunt u ontdekken tijdens een vakantie op een camping in Trentino, Zuid-Tirol. De regio kenmerkt zich door ruige bergketens, prachtige meren en historische steden. Het gebied wordt door de Dolomieten en Alpen omringd. Mede hierdoor is Trentino een zeer geliefde vakantiebestemming voor actievelingen. De bergen vormen voor avonturiers een waar paradijs. Klimmen, paragliden of mountainbiken, het kan allemaal tijdens uw vakantie op een camping in Trentino.

Cultuurliefhebbers kunnen vanaf de camping in Trentino in steden als Trento, Verona, Pergine en Brescia heel wat cultuur opsnuiven. Op de meren kunnen fans van watersporten zich helemaal uitleven. Surfen, kanoën en zeilen, of gewoon lekker ontspannen aan de waterkant, het gunstige klimaat zorgt ervoor dat u hier zeker vaker terug zult komen. Een aanrader is tevens om de overweldigende natuur in te trekken. Er is een groot padennetwerk aangelegd, welke u langs de mooiste plekjes voert. Kortom, een vakantie op een camping in Trentino is uitermate geschikt voor jong en oud, evenals voor rustzoekers en sportievelingen.

Bekijk ‘Camping Onder De Zon’ aflevering 22: Trentino/Zuid Tirol - Due Laghi

Kies uit 2 campings in Trentino/Zuid-Tirol bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Due Laghi

Levico Terme - Trentino/Zuid-Tirol - Italië

Heel fraai gelegen terrein met leuke faciliteiten tussen het Levico meer en dat van Caldonazzo. Maak eens een tochtje in de bergen of bezoek de oude stad Trento.

Camping San Cristoforo

San Cristoforo - Trentino/Zuid-Tirol - Italië

Mooi gelegen, verzorgde camping vlakbij het meer van Caldonazzo waar u kunt zeilen of surfen. Zwembad en kinderbad, persoonlijk sfeertje. Zeer geschikt voor jonge gezinnen.