it-umb.jpg

Campings in Umbrië/Lago Trasimeno

Camping Umbrië

Vakantie vieren op een camping in Umbrië is vakantie vieren in het Italiaanse groene hart. Gelegen midden in de laars, vindt u zowel de Adriatische en Middellandse Zee in de nabijheid als mooie steden waaronder Florence en Rome. De regio kent groene, zacht glooiende heuvels, meren, zonnebloemvelden en olijfboomgaarden. De streek wordt geroemd om zijn lekkere wijnen en staat tevens bekend om zijn heerlijke keuken met tal van culinaire hoogstandjes. Kamperen op de camping in Umbrië biedt alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie.

Verblijft u op een camping in Umbrië nabij het Trasimenomeer dan kunt u genieten van verschillende watersportactiviteiten, maar ook een wandeling rond het meer is een ervaring op zich. Cortona mag u dan ook zeker niet overslaan, want hier hebt u een schitterend uitzicht over het meer. Er bevinden zich diverse romantische stadjes in Umbrië. Ook de hoofdstad Perugia herbergt veel van haar rijke verleden. Daarnaast kunt u bezoekje brengen aan de bedevaartsplaats Assisi of een mini-cruise maken. Het staat vast dat u op een camping in Umbrië een waanzinnige vakantie gaat beleven.

Kies uit 3 campings in Umbrië/Lago Trasimeno bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Punta Navaccia

Tuoro sul Trasimeno - Umbrië/Lago Trasimeno - Italië

Populaire camping aan het meer van Trasimeno met een eigen haventje en een charmant strand. Veel aandacht voor kinderen. Voor de animatie is er een centraal gelegen theater.

Camping Polvese

Sant'Arcangelo / Magione - Umbrië/Lago Trasimeno - Italië

Kleine camping aan het meer met een persoonlijke sfeer. Comfortabele voorzieningen, waaronder twee mooie zwembaden. De boulevard van Sant'Arcangelo is heel romantisch.

Camping Villaggio Italgest

Sant'Arcangelo / Magione - Umbrië/Lago Trasimeno - Italië

Mooi onderhouden camping direct aan het meer van Trasimeno met veel luxe faciliteiten. Mooi zwembad, knus strandje en gezellige animatie. Heel gezellige familiebestemming.