nl-ame.jpg

Campings Buren

Camping Buren

Een camping in Buren op het sfeervolle Waddeneiland Ameland is een uitstekende uitvalbasis voor allerlei activiteiten en uitstapjes. Vanaf uw camping bent u binnen een mum van tijd zowel in het gezellige dorp Buren met zijn leuke winkeltjes en terrasjes als bij de Noordzee met haar goudgele strand. Geniet van de lichtstralen van de Amelander vuurtoren, de fazanten en konijnen rondom uw tent en de prachtige natuurgebieden. Verwen uw zintuigen met weidse gezichten, zuivere zeelucht, aangename ontspanning en culinaire hoogtepunten tijdens uw vakantie op een camping in Buren.

Op het strand nabij de camping in Buren kunt u heerlijk wandelen en met de kinderen zandkastelen bouwen. Bij mooi weer zorgt de zee voor een aangename verkoeling. Al fietsend kunt u de omgeving van de camping verkennen. Breng een bezoek aan één van de vier gezellige dorpjes zoals Nes en Hollum, fiets naar één van de natuurgebieden voor een mooie wandeling of bezoek het Landbouw-Juttersmuseum. Neem deel aan een excursie of aan een boottocht. Ameland verkwikt en geeft u nieuwe energie. Ontdek alle mooie facetten en de magie van dit eiland tijden uw vakantie op een camping in Buren.

Kies uit 1 camping in Buren bij Vacansoleil

Camping De Kiekduun

Buren - Ameland/Waddeneilanden - Nederland

De ondefinieerbare charme van een Waddeneiland, met het enorme strand vlak bij en het dorp Buren ook (eigenlijk is alles op Ameland dichtbij). Geweldige familiebestemming.