nl-nbr.jpg

Campings Molenschot

Camping Molenschot

Met kamperen op de camping in Molenschot geniet u van de Brabantse gezelligheid. Brabanders zijn net als Limburgers echte bourgondiërs. Voor een lekker hapje en drankje kunt u in Molenschot dus altijd wel ergens terecht! Molenschot is een klein plaatsje in Noord-Brabant. De camping in Molenschot is dan ook rustig gelegen, te midden van een groene omgeving met tal van weilanden. Zo kunt u vanuit de camping in Molenschot mooie fietstochten maken! Voor waterpret, lekker ravotten en spelen, blijft u gewoon op de camping. Of u gaat naar Kids Wonderland, dat ligt héél dichtbij, in Molenschot. Wilt u eropuit? Dat kan natuurlijk ook. Molenschot ligt dicht bij Breda, waar van alles te doen is, én het is maar 20 minuten rijden naar de Efteling!

De omgeving van Molenschot

In de omgeving van de camping in Molenschot vindt u uiteraard allerlei gezellige, knusse dorpen. Ideaal voor een lekker hapje en drankje als u een fietstocht maakt. Wilt u een stad bezoeken? Dan is Breda een aanrader. Breda heeft namelijk heel veel te bieden! U kunt er winkelen, musea bezoeken, naar leuke theatervoorstellingen gaan en voor de kinderen draait er altijd wel een leuke film in de bioscoop. Voor kleine kinderen vindt u in Breda veel speelpaleizen, waaronder Monkey Town voor hele jonge kinderen. Verder heeft u in de omgeving van de camping in Molenschot ook nog de keuze om naar een kinderboerderij of speelboerderij te gaan én vanuit Molenschot is het maar 20 minuten rijden naar de Efteling! Genoeg te doen dus!

Kies uit 1 camping in Molenschot bij Vacansoleil

Camping Recreatiecentrum Linberg Park

Molenschot - Noord-Brabant - Nederland

Een vakantiepark met een levendige sfeer, een indoor speelpaleis, een verwarmd buitenzwembad en een typisch bruin café. Voornamelijk vaste gasten. Voor Vacansoleil-gasten zijn er enkele nieuwe stacaravans.