nl-nho.jpg

Campings Noord-Holland

Camping Noord-Holland

Dichtbij genieten van een heerlijke vakantie? Dat kan op een camping in Noord-Holland. Lekker weg in eigen land. Noord-Holland is enorm veelzijdig. De provincie staat bekend om zijn lange kustlijn, de vele historische havenplaatsjes en natuurlijk onze hoofdstad Amsterdam. Maar ook koeien, molens, stolpboerderijen, dijken, water, duinen, cultuur, bollenvelden en uitgestrekte polderlandschappen zijn typische Hollandse kenmerken die in Noord-Holland op zijn mooist zijn. Wilt u dit jaar eens optimaal genieten van uw vakantie en daarbij meer van Nederland zien? Kies dan via Vacansoleil voor een camping in Noord-Holland.

De omgeving van uw camping in Noord-Holland

De omgeving van uw camping in Noord-Holland is zeker het ontdekken waard. U kunt urenlang rustig fietsen en wandelen in het Noord-Hollandse Duinreservaat of over de kilometerslange dijken die u langs uitgestrekte weilanden leiden waar de bloemen bloeien en de koeien grazen. Geniet van de prachtige bollenvelden, de molens, het IJsselmeer, de Beemster en de Loosdrechtse plassen. De provincie is uitgestrekt en landelijk en geeft u een goed beeld van het typisch Hollandse leven. Ontdek het zelf tijdens uw vakantie op een camping in Noord-Holland.

Eropuit vanaf uw camping in Noord-Holland

Uw camping in Noord-Holland is het perfecte startpunt voor al uw uitstapjes. Breng bijvoorbeeld met het hele gezin een bezoek aan het vissersdorp Volendam. Struin door de haven, bekijk de oude ambachten en verzuim niet om onvergetelijke foto’s van uw gezin in klederdracht te maken. Wie weet staat u tijdens dit uitstapje ook zomaar ineens oog in oog met één van uw Volendamse idolen. Wilt u het gevoel ervaren alsof u door een ansichtkaart loopt? Dan mag u Haringstad Enkhuizen zeker niet missen tijdens uw verblijf op een camping in Noord-Holland. Ook een aanrader is een dagje Texel met de boot. Zoeven op het water en vervolgens genieten van het moois dat dit eiland te bieden heeft. 

Uitwaaien op het strand

Uitwaaien en wandelen op het strand kan zeker wanneer u kiest voor een camping in Noord-Holland. Langs de kust liggen bekende badplaatsen, zoals Zandvoort, Bergen en Egmond aan Zee. Hier kunt u genieten van het uitzicht over zee, een flinke wandeling maken en vervolgens neerstrijken op het terras van één van de gezellige strandtenten voor een hapje en een drankje. Bij mooi weer is het natuurlijk helemaal goed toeven op het strand en in de zee. Dan wordt uw vakantie op een camping in Noord-Holland zelfs bijna een strandvakantie.

Steden bezoeken vanaf uw camping in Noord-Holland

Vanaf uw camping in Noord-Holland kunt u vele mooie steden bezoeken. Bijvoorbeeld Alkmaar met zijn bekende kaasmarkt of Haarlem, de stad vol kunst en cultuur. En nu u toch in Noord-Holland op vakantie bent, mag een dagje Amsterdam eigenlijk ook niet ontbreken. Deze stad herbergt een schat aan historie en bezienswaardigheden. De talrijke romantische grachten met bruggen, het Anne Frank Huis, de dam en het gezellige Vondelpark. Ze zijn uw bezoek meer dan waard. Maak een rondvaart door de grachten of bezoek uw idool in Madame Tussauds. Ook met kinderen is Amsterdam zeker een aanrader wanneer u verblijft op een camping in Noord-Holland. 

Door te kiezen voor een camping in Noord-Holland, kiest u voor een topvakantie!

Kies uit 1 camping in Noord-Holland bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Bakkum

Castricum aan Zee - Noord-Holland - Nederland

Nederlands oudste camping bruist als nooit tevoren. Een paradijs in de duinen voor jong en oud, met het Noordzeestrand op tien minuten lopen. De trein brengt u in 25 minuten naar hartje Amsterdam.