nl-nho.jpg

Campings Castricum aan Zee

Camping Castricum aan Zee

Tijdens een vakantie op een camping in Castricum aan Zee beleeft u een geweldige tijd. U verblijft namelijk in het prachtige, uitgestrekte Noord-Hollands Duinreservaat. Dit beschermde duingebied is uitgerust met vele mooie fiets- en wandelroutes waar u urenlang kunt genieten met het hele gezin. Ook het nabijgelegen polderlandschap leent zich bij uitstek voor fijne fietstochten en/of wandelingen. Omdat uw camping in Castricum aan Zee bovendien op een steenworp afstand van het strand en de zee is gelegen, kunt u zich ook volop vermaken met allerlei watersportactiviteiten.

Vanaf de camping in Castricum kunt u leuke uitstapjes maken naar bijvoorbeeld Volendam, Alkmaar en Amsterdam of naar Egmond en Zandvoort. Het grote recreatiegebied Het Alkmaardermeer in Uitgeest leent zich uitstekend voor surf, kano- en zwemliefhebbers. Castricum zelf is eveneens een gezellige badplaats met een sfeervol dorpscentrum en een groot winkelcentrum. U vindt hier alles wat u zoekt. Van kleding, sieraden en souvenirs tot aan heerlijke eettentjes. Een vakantie aan de kust, een sportieve wandel- of fietsvakantie of juist een gezellige gezinsvakantie; uw camping in Castricum aan Zee biedt het allemaal.

Kies uit 1 camping in Castricum aan Zee bij Vacansoleil

Camping Bakkum

Castricum aan Zee - Noord-Holland - Nederland

Nederlands oudste camping bruist als nooit tevoren. Een paradijs in de duinen voor jong en oud, met het Noordzeestrand op tien minuten lopen. De trein brengt u in 25 minuten naar hartje Amsterdam.