nl-zee.jpg

Campings Baarland

Camping Baarland

Ontdek de mooie Westerschelde vanaf uw camping in Baarland. Langs het water vindt u vele fiets- en wandelroutes. Daarnaast biedt de Westerschelde ook een schat aan watersportmogelijkheden. Kitesurfen, varen, vissen, waterskiën, het kan allemaal. En wilt u een dagje genieten van het strand en de zee? Dankzij de centrale ligging van het pittoreske Baarland vindt u de Noordzeestranden eveneens binnen handbereik. Een camping in Baarland is het ideale vertrekpunt voor uw ontdekkingsreis door het mooie Zeeland.

Zeeland biedt uiteraard nog veel meer dan water en strand. Vanaf uw camping in Baarland kunt u bijvoorbeeld een uitstapje naar Deltapark Neeltje Jans maken, maar ook met een bezoekje aan de Tropical Zoo zult u uw kinderen een groot plezier doen. Maak een ritje met de stoomtrein Goes-Borsele of bezoek het gezellige Vlissingen en Middelburg. Een dagje Gent en Brugge zijn ook absoluut de moeite waard. Blijft u liever in de buurt van de camping? Neem dan eens een mand vol lekkernijen mee en ga heerlijk picknicken in de natuur. U gaat gegarandeerd een fijne, onbezorgde vakantie tegemoet op een camping in Baarland.

Kies uit 1 camping in Baarland bij Vacansoleil

Camping Scheldeoord

Baarland - Zeeland - Nederland

Direct achter de dijk en het strand van de Westerschelde, van waaraf u de voorbijvarende schepen kunt bekijken. Diverse speeltuintjes op de camping, en een mooi recreatiebad.