at.jpg

Campings in Oostenrijk

Camping Oostenrijk

Oostenrijk staat bekend om haar prachtige natuur en de schone berglucht. Een ideaal vakantieland om helemaal tot rust te komen op één van onze campings. Meer dan de helft van Oostenrijk bestaat uit de Alpen, en hier vindt u prachtige dorpen in de valleien die een goed startpunt zijn voor een stevige bergwandeling of een avontuurlijke mountainbike- of fietstocht. Vanaf één van onze campings kunt u ook mooie Oostenrijkse steden als Wenen, Graz, Salzburg en Innsbruck bezoeken. Vooral muziekstad Wenen is een populaire bestemming met haar vele musea en sfeervolle pleinen waarvan de Michaelerplatz misschien wel één van de bekendste is.

Lees verder
Kies uit 10 campings in Oostenrijk bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Am Waldbad

Dellach im Drautal - Karinthië - Oostenrijk

Schitterende camping in de zuidelijke Alpen, met onder andere een fraai zwembadcomplex met glijbaan en whirlpool.

Camping Bella Austria

St. Peter am Kammersberg - Steiermark - Oostenrijk

Heerlijke vakantieplek op 800 meter hoogte in het mooie Katschdal, net buiten het dorp. Zuivere berglucht, prima 'onthaast'-camping voor rustzoekers en families met jonge kinderen.

Camping Ideal Camping Lampele

Ossiach - Karinthië - Oostenrijk

De Ossiacher See is een lekker warm Oostenrijks meer met een Italiaans sfeertje. De historische stad Villach ligt dicht bij. Speciaal voor kinderen is er de Lampele Kinder Club.

Camping Maltschacher See

Feldkirchen - Karinthië - Oostenrijk

Deze gemoedelijke camping met eigen strandje aan de Maltschacher See in het prachtige berglandschap van het zonnige Karinthië is een prima keus voor een actieve gezinsvakantie.

Camping Terrassencamping Ossiacher See

Ossiach - Karinthië - Oostenrijk

Aan een van de warmste meren van Karinthië. Leuk opgezet terrein met een natuurlijke beplanting en een eigen strand. Volop mogelijkheden voor een actieve vakantie.