es-cob.jpg

Campings Pals

Camping Pals

Bent u op zoek naar een mooi plekje aan de Costa Brava, waar de zon (vrijwel) altijd schijnt? Boek dan een vakantie op een camping in Pals, één van de mooiste plekken van deze Spaanse regio. Net buiten het dorp, op circa vijf kilometer van de prachtige uitgestrekte zandstranden en de intieme strandjes ligt camping Mas Patoxas. Deze heuse familiecamping is op een licht glooiende heuvel gebouwd, waardoor u van 's morgens vroeg tot 's avonds laat te midden van de prachtige natuur kunt recreëren. De camping nabij Pals is van alle gemakken voorzien.

Op het strand van Playa de Pals is van alles te doen en te beleven. Surfen, zwemmen, snorkelen, varen en zonnebaden, wat u maar wilt. Langs de kust bevinden zich prachtige baaien en verschillende gezellige en zeer sfeervolle vissersplaatsjes. Hier kunt u winkelen, een hapje eten of uit uw dak gaan tijdens het bruisende uitgaansleven. Kortom, tijdens een vakantie op de camping in Pals geniet u met volle teugen van het goede Spaanse leven!

Kies uit 2 campings in Pals bij Vacansoleil

Camping Mas Patoxas

Pals - Costa Brava - Spanje

Rustig gelegen, een paar kilometer landinwaarts. Buiten de drukte van de kust, maar met alle faciliteiten (zoals een supergroot zwembad) van een luxe camping aan de Costa Brava.