es-cob.jpg

Campings Rupit

Camping Rupit

Aan de voet van de Pyreneeën, net over de Franse grens is de camping in Rupit gelegen. In een prachtige, heuvelachtige en natuurlijke omgeving kunt u zich opmaken voor een onvergetelijke kampeervakantie. Bergen, ravijnen, meren en rivieren wisselen elkaar af, maar ook kloosters, kastelen en idyllische dorpjes liggen verscholen in het Spaanse Catalonië. Liefhebbers van wandelen, kanoën, mountainbikken en cultuur kunnen hun hart ophalen vanaf een camping in Rupit.

Tijdens uw verblijf op een camping in Rupit bevindt u zich in de Vall de Sau Collsacabra. Het prachtige gebied is rijk aan meren, rivieren en watervallen. Een bezoek aan de bekendste watervallen Salt de Sallent en Salt del Cabrit mag zeker niet ontbreken. Aan het stuwmeer van Sau vindt u vele zwem- en watersportmogelijkheden. Daarnaast vallen het prachtige Barcelona en de Costa Brava tevens onder de noemer van ' leuke dagtripjes'. Laat u verrassen en ontdek de veelzijdigheid van dit stukje Catalonië vanaf uw camping in Rupit.

Kies uit 1 camping in Rupit bij Vacansoleil

Camping Rupit

Rupit - Costa Brava - Spanje

Mooie camping op een vlak plateau in een overweldigend landschap. Geniet van verscholen Spaanse Pyreneeëndorpjes waar de tijd lijkt stil te staan. Dichtbij fotogenieke stuwmeren.