header-fiji.jpg

Fiji stacaravan

We noemen het een stacaravan, maar eenmaal binnen zult u verbaasd zijn over de hoeveelheid ruimte en voorzieningen. Eigenlijk is het een vakantiehuis met voldoende ruimte voor het hele gezin. Er zijn vijf typen stacaravans waar u uit kunt kiezen: , , , en . Stuk voor stuk heerlijke vakantieverblijven met de luxe die u van thuis gewend bent.

Alle typen beschikken in ieder geval over een royale zithoek, eettafel, volledig ingerichte keuken met gasfornuis en koelkast, veel bergruimte, doucheruimte, eigen wc en tuinmeubilair. De verschillen zitten in de grootte van de stacaravans. Uiteraard is het type Glamping voorzien van luxe extra's als een tv, airco, ontbijtservice en soms zelfs een jacuzzi. Dit alles, gecombineerd met alle voordelen van een camping, maakt het uitermate geschikt voor een vakantie met kinderen.

Something went wrong. Please reload this page in a few minutes.
campings gevonden in ,
campings gevonden in
campings gevonden in
campings gevonden in alle landen, alle regio's
Criteria waarop u aan het zoeken bent:
van tot met een marge van dagen eerder of later
* De getoonde prijzen zijn de prijzen van dit moment. Prijzen zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen. Wilt u zeker zijn van de getoonde prijs? Boek dan nu. De prijs kan dan niet meer wijzigen. De actuele kortingen en/of gratis nachten zijn in deze prijs verwerkt. Hierbij komen de reserveringskosten (€ 20,-), de bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2,50) en, indien van toepassing, eventuele kosten ter plaatse (zoals bijvoorbeeld lokale belastingen). De prijzen voor staanplaatsen zijn altijd op basis van 2 personen (ook als u bij ‘reisgezelschap’ meerdere personen hebt ingevuld). Het totaalbedrag voor uw vakantie vindt u terug op uw reserveringsoverzicht in het boekingsproces, vóórdat u tot definitief boeken overgaat.