nw-temp-headers-tent-kalahari.jpg

Campings met Kalahari safaritenten


Tenten midden in het bos voor dat ultieme buitengevoel. Dat zijn de Kalahari-safaritenten. U geniet met maximaal 4 volwassen en 2 kinderen van veel privacy, héél veel ruimte, luxe en comfort. Voor elke Kalahari-safaritent is ongeveer 100 m2 vrijgehouden. Hier waant u zich echt in het wild. Zeker als u buiten op de ruime veranda zit!

Kamperen in het bos

De Kalahari-safaritenten staan in de Dordogne en de Drôme. Ze hebben rechte wanden en staan op een praktische houten vloer, 15 centimeter van de grond. U bepaalt of u 2, 3 of 4 slaapruimtes heeft. Verder is de tent ingericht met 1 tweepersoonsbed, 4 eenpersoonsbedden, in de leefruimte een keuken met koelkast, en 2 tafels met 6 stoelen.

Something went wrong. Please reload this page in a few minutes.
campings gevonden in ,
campings gevonden in
campings gevonden in
campings gevonden in alle landen, alle regio's
Criteria waarop u aan het zoeken bent:
van tot met een marge van dagen eerder of later
* De getoonde prijzen zijn de prijzen van dit moment. Prijzen zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen. Wilt u zeker zijn van de getoonde prijs? Boek dan nu. De prijs kan dan niet meer wijzigen. De actuele kortingen en/of gratis nachten zijn in deze prijs verwerkt. Hierbij komen de reserveringskosten (€ 20,-), de bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2,50) en, indien van toepassing, eventuele kosten ter plaatse (zoals bijvoorbeeld lokale belastingen). De prijzen voor staanplaatsen zijn altijd op basis van 2 personen (ook als u bij ‘reisgezelschap’ meerdere personen hebt ingevuld). Het totaalbedrag voor uw vakantie vindt u terug op uw reserveringsoverzicht in het boekingsproces, vóórdat u tot definitief boeken overgaat.