nw-temp-headers-tent-navajo.jpg

Campings met tenten

Kamperen in een tent? Dat is de ideale gezinsvakantie. Op onze campings vindt u compleet ingerichte tenten. U kunt kiezen uit twee verschillende bungalowtenten: de Navajo  en de Ottawa. Of ga voor extra luxe in onze safaritenten: in de Serengeti of de Kalahari

Bungalowtent huren? De Navajo en de Ottawa zijn moderne bungalowtenten met 3 slaapcabines met echte bedden, keuken, koelkast, elektra en terras. Het kan zelfs nóg luxer. In een Serengeti safaritent. Stoer van buiten, pure luxe van binnen. Inclusief 3 slaapcabines met hemelbed, stapelbed en bedstee. Plus een badkamer met douche en toilet, keuken, houten vloer, knusse meubels, elektra, airco/verwarming en een veranda. De Kalahari is een sfeervolle safaritent met houten meubels en een relaxte hangmat. 

Alle tenten staan op ruime staanplaatsen. Bekijk alle campings met compleet ingerichte tenten. 

Something went wrong. Please reload this page in a few minutes.
campings gevonden in ,
campings gevonden in
campings gevonden in
campings gevonden in alle landen, alle regio's
Criteria waarop u aan het zoeken bent:
van tot met een marge van dagen eerder of later
* De getoonde prijzen zijn de prijzen van dit moment. Prijzen zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen. Wilt u zeker zijn van de getoonde prijs? Boek dan nu. De prijs kan dan niet meer wijzigen. De actuele kortingen en/of gratis nachten zijn in deze prijs verwerkt. Hierbij komen de reserveringskosten (€ 20,-), de bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2,50) en, indien van toepassing, eventuele kosten ter plaatse (zoals bijvoorbeeld lokale belastingen). De prijzen voor staanplaatsen zijn altijd op basis van 2 personen (ook als u bij ‘reisgezelschap’ meerdere personen hebt ingevuld). Het totaalbedrag voor uw vakantie vindt u terug op uw reserveringsoverzicht in het boekingsproces, vóórdat u tot definitief boeken overgaat.