header-vervoer-en-verzekeringen.jpg

Verzekeringen en vervoer

Een vakantie is pas écht genieten als alles goed geregeld is. Zaken waar wij u graag mee helpen. Zo kunt u bij boeking al direct een annulerings- en reisverzekering afsluiten. Maar via onze site helpen we u ook graag aan een huurauto of hotelovernachting. Een hele zorg minder!

Verzekeringen

363x185-verzekering.jpg

Een goede reis- en annuleringsverzekering is cruciaal als er onverhoopt iets gebeurt waardoor uw vakantie niet door kan gaan of halverwege afgebroken moet worden. Met een goede verzekering kunt u financiële teleurstellingen voorkomen. Vacansoleil werkt samen met Europeesche Verzekeringen, al meerdere keren door reisagenten uitgeroepen tot beste reisverzekeraar van Nederland.

Budget airlines

vliegtuig.jpg

Ziet u het deze keer niet zitten om zelf naar uw vakantieadres te rijden? Tegenwoordig hoeft het helemaal niet meer duur te zijn om met het vliegtuig te reizen. Snel en relaxed. Want u komt helemaal uitgerust aan op de plaats van bestemming. Nog een bijkomend voordeel is dat de budget airlines vaak vliegen vanaf regionale luchthavens. Zo is die topcamping wel heel dichtbij!

Voordelige huurauto

6.2.2-mini-2-koloms.jpg

Als u er voor gekozen heeft met het vliegtuig naar uw vakantiebestemming te reizen kunt u er via Vacansoleil een voordelige huurauto bijboeken. Deze staat dan bij aankomst op het vliegveld voor u klaar. De koffers inladen en rijden maar; ideaal! Want het is natuurlijk toch wel heel prettig om mobiel te zijn tijdens uw vakantie.
 
 

Hotels onderweg

premiere_groot.jpg

De autorit naar uw vakantiebestemming kan behoorlijk lang zijn. Uiteraard is het belangrijk u aan de rij- en rusttijden te houden en de reis zo ontspannen mogelijk te laten verlopen. Het is immers vakantie! Bij een lange reistijd is het zeker aan te raden om overnachting onderweg te boeken. Overzichtelijk, leuk en bovenal: veilig. Er is altijd een hotel te vinden op uw route. Uiteraard kunt u ook één nachtje op een camping verblijven.