900x175-header-mediabox-v4.jpg

Animatie

Camping Kids

We laten u kennis maken met het leukste animatieprogramma op de camping! Camping Kids zorgt voor een geweldig aanbod acitiviteiten op de camping voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Samen met de vrolijke indiaan Tipy, zijn vriendinnetje Flora en de knuffel bij Zipp beleven kinderen de spannendste avonturen. Ze knutselen, spelen, dansen of sporten met Tipy en Flora.

Flash plugin ontbreekt. Download hier.

Camping for you!

Tieners kunnen helemaal uit hun dak gaan met dit programma, te herkennen aan het speciale Campingforyou! pictogram. Op de campings met dit pictogram is er een uitgebreid animatieprogramma met volop sportactiviteiten, toernooien, avondactiviteiten etc.


 

Flash plugin ontbreekt. Download hier.

Camping Family

Op een aantal campings worden speciale gezinsprogramma’s aangeboden onder de naam Camping Family. Dit zijn activiteiten voor jong en oud, voor ieder wat wils. Denk hierbij aan themaspelen, zeskamp, aquarobics of olympiades. En in de avond kunt u met het hele gezin genieten van leuke quizzen, musicals, muziek en heerlijke bbq avonden.

Flash plugin ontbreekt. Download hier.

Camping Adventure

Voor echte avonturiers worden op diverse campings speciale avontuurlijke outdoor-activiteiten aangeboden. Zoals mountainbiken, klimmen, abseilen, kanovaren en nog veel meer. U herkent ze aan het logo van Camping Adventure. Het aanbod per regio of camping kan verschillend zijn.

Flash plugin ontbreekt. Download hier.