wellness_900x170-17-languedoc-roussillon-cote-dazur.jpg

Languedoc-Roussillon/Côte d'Azur

Camping Mar Estang

Overdekt zwembaden mar Estang

Canet-Plage bruist, maar ook op deze grote camping weten ze van feesten. Schitterend zwembadcomplex met glijbanen, veel sportmogelijkheden, en daarna uitrusten op het strand.

Campings Village Camping Spa Mar I Sol

Kinderbad Village Camping Spa Mar I Sol

Heerlijke vakantieplek met amusement voor alle leeftijden, met een eigen opgang naar het schitterende strand. Bezoek eens de vissersplaatsjes langs de kust. Ook Spanje is niet ver.

Camping Mer et Soleil

Waterglijbanen camping Mer et Soleil

Hier draait alles om waterplezier. Aan het strand, rond de zwembaden op de camping met vier waterglijbanen en in het nabijgelegen pretpark Aqualand. Water genoeg hier.

Camping Domaine de la Dragonnière

Zwembad camping Domaine de la Dragonniére

Grote camping met veel sfeer dichtbij de historische stad Béziers op een paar kilometer van het strand. Twee zwembadcomplexen met waterglijbanen en veel speelmogelijkheden.

Camping Les Méditerranées Beach Garden

Glijbaan camping Les Méditerranées Beach garden

Grote camping met veel sfeer dichtbij de historische stad Béziers op een paar kilometer van het strand. Twee zwembadcomplexen met waterglijbanen en veel speelmogelijkheden.

Camping Le Mas

Zwembad camping Le Mas

Verrassend plekje niet ver van Marseille, met een gezellig strand vlakbij. Geniet van dit nog niet ontdekte stukje Frankrijk, en ook van het zeebanket op een terrasje in Martigues.

Camping Les Tournels

Speeltoestellen in kinderbad Les Tournels

Mondain amusement of heerlijke rust - het kan in Saint-Tropez met zijn wereldberoemde boulevard. De grote camping biedt alle vormen van animatie, maar ook stille plekjes in het bos.

Camping Holiday Marina

Kinderbad camping Holiday Marina

Op loopafstand van het leuke Port Grimaud aan de beroemde baai van Saint Tropez. Kleinschalige camping onder Britse leiding tussen de druivenakkers met nette faciliteiten.

Camping Prairies de la Mer / Azur beach

Strand camping Prairies de la Mer/Azur Beach

De Middellandse Zee en alles erbij wat een vakantie tot een belevenis maakt. Een grote camping met top-faciliteiten, vlak bij het strand en 's avonds lekker flaneren over de boulevard.

Camping Holiday Green

Zwembad camping Holiday Green

Grote terrassencamping met veel luxe faciliteiten, waaronder een zwembad met royale afmetingen. Bezoek eens Saint Raphaël, of het leuke Middeleeuwse centrum van Fréjus.

Camping Estérel

Overzicht zwembaden camping Estérel

Prachtig gelegen camping tussen de rode bergen van het Esterel gebergte. En toch maar 3 kilometer van de stranden van Agay. Mooie zwembaden, waaronder een indoor kleuterparadijs.

Camping Douce Quiétude

Overzicht zwembaden camping Estérel

Mooie camping op een paar kilometer van de stranden van Agay en St-Raphaël. Luxe faciliteiten, mooie zwembaden en veel entertainment. Leuke uitstapjes naar Cannes en Saint-Tropez.