wellness_900x170-13-normandie.jpg

Normandië/Bretagne

Campings met een wellness:

Camping Les Mouettes, Veules-les-Roses

les-mouettes-veules-les-roses.jpg

Mooie camping met overdekt, verwarmd zwembad op 300 meter van de kust in Seine-Maritime met wandelpaden, fietsroutes, kastelen, mooie steden, golfbanen en boomklimparken.

Camping La Vallée de Deauville

Terras zwembad camping la Vallée de Deauville

Mooie camping op een paar kilometer van het strand met een uitgebreid waterparadijs. In het hart van de Calvados streek vlak bij Deauville, het centrum van paardensport in Frankrijk.

Camping Les Coques d'Or

Zwembad camping Les Coques d'Or

Charmante camping op een paar passen van het strand, aan de baai met zicht op de Mont-Saint-Michel aan de overkant. Gemoedelijk Normandisch sfeertje, mooi waterpark.

Camping Les Mouettes, Carantec

Waterglijbanen camping Les Mouettes

Eén van de mooiste stukjes Bretagne, met ruige rotsen, oude stadjes en schitterende stranden. Als u de kinderen tenminste uit het grote waterparadijs op de camping krijgt.

Camping Le Port de Plaisance

Kinderbad camping Le Port de Plaisance

Veel sport en spel op de sportvelden en rond de zwembaden, zowel open als overdekt. Ook aan de peuters is gedacht. Voor de rust kunt u heerlijk wandelen langs de kust.

Camping L'Atlantique

Aquapark camping L'Atlantique

Camping met faciliteiten voor kinderen in alle leeftijden. Van een leuke speeltuin tot de grote glijbaan bij het zwembad. In een mooi bos, met het strand op loopafstand.