900x170-top10-bergen.jpg

Kamperen in de bergen

Wat spreekt er nu meer tot de verbeelding dan kamperen in de bergen? Heerlijk op avontuur in de ruige natuur. Fietsend of wandelend, bijvoorbeeld. Maar natuurlijk is het ook belangrijk om heerlijk tot rust te komen, u heeft tenslotte vakantie. En dat kunt u met de geweldige voorzieningen op de onderstaande topcampings.

Droom weg bij onze top 10 van mooiste campings in de bergen.


Bella Austria

01-405x167-bella-austria.jpg

Oostenrijk - Steiermark
Heerlijke vakantieplek op 800 meter hoogte in het mooie Katschdal, net buiten het dorp. Zuivere berglucht, prima 'onthaast'-camping voor rustzoekers en families met jonge kinderen.

Manor Farm 1

02-405x167-manorfarm.jpg

Zwitserland - Berner Oberland
Perfecte vakantieplek aan de Thunersee, dichtbij Interlaken. Mooi onderhouden camping met veel watersport op het meer en een groene ligweide. Ga bergwandelen en bezoek Bern.
 

Am Waldbad

03-405x167-am-waldbad.jpg

Oostenrijk - Karinthië
Schitterende camping in de zuidelijke Alpen, met onder andere een fraai zwembadcomplex met glijbaan en whirlpool.
 

Santa Monica

04-405x167-santa-monica.jpg

Zwitserland - Wallis
Leuke familiecamping met prima faciliteiten en veel aandacht voor de kinderen. Naast de camping vertrekt de kabelbaan voor een uitdagende wandeling in de bergen.

Le Malazéou

05-405x167-le-malazeou.jpg

Frankrijk - Ariège
Toplocatie aan de rivier de Ariège, even buiten Ax-les-Thermes. Perfect uitgangspunt voor sportieve activiteiten in de bergen. Relaxen kan in het zwembad, de sauna of bij de animatie.

Pyrénévasion

06-405x167-pyrenevasion.jpg

Frankrijk - Pyreneeën
Kleinschalige, rustig gelegen camping in een schitterend wandelgebied met ruige bergen rondom. Zomer en winter open (15 autominuten van de skipistes van Luz-Ardiden).
 

Domaine du Verdon

07-405x167-domaine-du-verdon.jpg

Frankrijk - Provence
Veel natuurschoon, een heerlijk klimaat en een dagje naar de Gorges du Verdon of het Middellandse Zee strand kan ook. Sfeervolle camping, met activiteiten voor alle leeftijden.

Coteau de la Marine

08-405x167-coteau-de-la-marine.jpg

Frankrijk - Provence
Een geweldige familiecamping in een rustige omgeving. Vanaf de camping heeft u directe toegang tot de prachtige Gorges du Verdon.

Warsberg

09-405x167-warsberg.jpg

Duitsland - Eifel
Schitterend gelegen, zeer verzorgde camping met een fraai uitzicht. Uitgebreide faciliteiten, en de kabelbaan brengt u naar beneden tot in het centrum van Saarburg.

Gulperberg Panorama

10-405x167-gulperberg-panorama.jpg

Nederland - Limburg
Op een heuvel boven het dorp Gulpen, met een fraai uitzicht over het Limburgse landschap. Vriendelijke, sfeervolle familiecamping. Pak eens een terrasje in Maastricht.