160310-hemelvaart-900x170-nl.jpg__900x175_q85_crop_subsampling-2_upscale.png

Aanbiedingen met Hemelvaart

Op naar de camping met Hemelvaart! Dan heeft u tot 40% Hemelvaartsvoordeel.


Zin in een lang Hemelvaartweekend op de camping? Met tal van mogelijkheden in de buurt? Kies uit de Hemelvaart aanbiedingen van Vacansoleil! Vaak rijdt u al binnen drie uur naar de camping. Gearriveerd? Drop alle spullen in de ingerichte tent, stacaravan of glamping accommodatie en ga eropuit. Naar het zwembad, de speeltuin, het bos in of naar een pretpark. Tip: Bekijk de omgevingstips op de pagina van uw gekozen camping en maak er met Hemelvaart een top weekend van! U mag uw boeking nog gratis wijzigen tot 15 april 2018.

Hemelvaart 2018
Hemelvaart valt dit jaar op donderdag 10 mei. Wilt u rondspetteren in een warm zwemparadijs? Op de pagina van uw favoriete camping ziet u bij ‘Activiteiten & zwembad’ of het zwembad verwarmd en/of overdekt is.

campings gevonden in ,
campings gevonden in
campings gevonden in
campings gevonden
Criteria waarop u aan het zoeken bent:
van tot met een marge van dagen eerder of later
* De getoonde prijzen zijn de prijzen van dit moment. Prijzen zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen. Wilt u zeker zijn van de getoonde prijs? Boek dan nu. De prijs kan dan niet meer wijzigen. De actuele kortingen en/of gratis nachten zijn in deze prijs verwerkt. Hierbij komen de reserveringskosten (€ 25,-), de bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2,50) en, indien van toepassing, eventuele kosten ter plaatse (zoals bijvoorbeeld lokale belastingen). De prijzen voor staanplaatsen zijn altijd op basis van 2 personen (ook als u bij ‘reisgezelschap’ meerdere personen hebt ingevuld). Het totaalbedrag voor uw vakantie vindt u terug op uw reserveringsoverzicht in het boekingsproces, vóórdat u tot definitief boeken overgaat.