181211-springpromo2019-900x175-nl.jpg

Voorjaarsaanbiedingen voor een vrolijke lente

1 week meivakantie vanaf € 187,-*


Supervoordelig naar de camping met Pasen, Hemelvaart, Pinksteren of in de meivakantie? Boek dan nú. Op veel campings profiteert u nu van heel aantrekkelijke prijzen. Zo boekt u een hele week meivakantie in een luxe stacaravan voor minder dan € 200,-. U bespaart tot 40% op uw verblijf!

Wees er snel bij…

In Nederland hebben alle scholen tegelijk meivakantie, van zaterdag 27 april t/m zondag 5 mei. Daarom zijn veel campings in de meivakantie in no-time volgeboekt. Wilt u niet misgrijpen? Boek uw gewilde plekje dan op tijd. Dat geldt ook voor de populaire lange weekenden met Pasen, Hemelvaart en Pinksteren.

*Dit is een prijsvoorbeeld voor 1 week in stacaravan Fiji op camping Iris Parc Le Grand Dague in de Dordogne (Frankrijk).

campings gevonden in ,
campings gevonden in
campings gevonden in
campings gevonden
Criteria waarop u aan het zoeken bent:
van tot met een marge van dagen eerder of later
* De getoonde prijzen zijn de prijzen van dit moment. Prijzen zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen. Wilt u zeker zijn van de getoonde prijs? Boek dan nu. De prijs kan dan niet meer wijzigen. De actuele kortingen en/of gratis nachten zijn in deze prijs verwerkt. Hierbij komen de reserveringskosten (€ 27,-), de bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2,50) en eventuele kosten ter plaatse die afhankelijk zijn van uw reisgezelschap (zoals lokale belastingen). De getoonde prijzen voor staanplaatsen zijn altijd gebaseerd op een verblijf van 2 personen (ook als u bij ‘reisgezelschap’ meerdere personen hebt ingevuld). Deze prijs is namelijk deels afhankelijk van de leeftijden van uw reisgezelschap. Het totaalbedrag voor uw vakantie ziet u in het reserveringsoverzicht van uw boeking voordat u tot definitief boeken overgaat.