161026-hu-900x170-nl.jpg__900x175_q85_crop_subsampling-2_upscale.png

Aanbiedingen met Pinksteren

Kies uw camping voor Pinksteren… Tot wel 40% Pinkstervoordeel!


Een minivakantie op de camping met Pinksteren? Dat betekent lekker samen genieten van het voorjaarszonnetje en opladen. Op uw camping gaat u met z’n allen zwemmen, minigolfen, fietsen of spelen in de speeltuin. In de buurt? Daar treft u de gezelligste steden en populairste attracties, zoals een pretpark of dierentuin. Eén ding is zeker: op de camping met Pinksteren beleeft u een spectaculair weekend!

Pinksteren 2018
Pinksteren valt in 2018 op zondag 20 mei en maandag 21 mei. Gaat u met Pinksteren naar de camping? Dan is het dus volop lente. Tip: Kijk op de pagina van uw camping onder ‘Activiteiten & zwembad’ om te zien of het zwembad verwarmd en/of overdekt is. Dan weet u zeker dat u straks heerlijk op het water ronddobbert. Althans, als u op tijd reserveert. Elk jaar zijn de lange weekenden in mei super snel volgeboekt. Dus, profiteer nu! U mag uw boeking nog gratis wijzigen tot 15 april 2018.
 

campings gevonden in ,
campings gevonden in
campings gevonden in
campings gevonden
Criteria waarop u aan het zoeken bent:
van tot met een marge van dagen eerder of later
* De getoonde prijzen zijn de prijzen van dit moment. Prijzen zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen. Wilt u zeker zijn van de getoonde prijs? Boek dan nu. De prijs kan dan niet meer wijzigen. De actuele kortingen en/of gratis nachten zijn in deze prijs verwerkt. Hierbij komen de reserveringskosten (€ 25,-), de bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2,50) en, indien van toepassing, eventuele kosten ter plaatse (zoals bijvoorbeeld lokale belastingen). De prijzen voor staanplaatsen zijn altijd op basis van 2 personen (ook als u bij ‘reisgezelschap’ meerdere personen hebt ingevuld). Het totaalbedrag voor uw vakantie vindt u terug op uw reserveringsoverzicht in het boekingsproces, vóórdat u tot definitief boeken overgaat.