900x175-voetbal-clinic-BE-2.jpg

Voetbalclinics op camping Iris Parc Château de Galaure

Trainen als een profvoetballer tijdens een 3- of 6- daagse voetbalclinic

Ben jij een jongen of meisje tussen de 6 en 18 jaar en wil jij trainen als een profvoetballer in de vakantie? Doe mee met de 3- of 6-daagse voetbalclinic bij jullie verblijf op Camping Iris Parc Le Château de Galaure in de Drôme, Frankrijk. Haal het beste uit jezelf en maak het verschil bij jouw team. Tijdens deze voetbalclinic leer je de trucs en bewegingen van topspelers op TV.

Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek zorgt ervoor dat jij met heel veel plezier het beste uit jezelf kan halen! De trainers van dit centrum vervullen enerzijds de wens van de enthousiaste voetballer die beter wil worden, en anderzijds die van de ouder(s) die een veilige, sportieve en vooral leuke activiteit zoeken voor hun kind. Door in trainingsgroepen te werken, rekening houdend met leeftijd en niveau, zijn de clinics geschikt voor iedereen. Het programma bestaat onder meer uit techniektraining, afwerkvormen, loopcoördinatie, partijvormen en een voetbalcircuit. Dit allemaal in leuke, uitdagende en leerzame trainingen.

Meer weten over voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek en de voetbalclinics? Klik hier.

 

Programma
In het voorjaar van 28 april t/m 3 mei 2019 en in de zomervakantie van 14 t/m 19 juli én van 21 juli t/m 26 juli organiseren wij 3- en 6-daagse voetbalclinics. De 3-daagse cursussen starten op zondag en woensdag, en de 6-daagse cursus start op zondag. Doe je mee? Dan krijg je 3 of 6 dagen van 10.00 uur tot 12.00 uur training van professionele en gediplomeerde trainers.

Locatie
Je traint op de voetbalvelden, die direct naast Camping Iris Parc Le Château de Galaure liggen.

3- of 6-daagse voetbalclinic

Inbegrepen:

  • 3 of 6 dagen training van 10.00 - 12.00 uur
  • wedstrijdtenue van Quick t.w.v. ongeveer € 50,- (voetbalshirt + voetbalbroekje + voetbalkousen)
  • certificaat

Prijzen
3-daagse voetbalclinic: € 59,- per persoon
6-daagse voetbalclinic: € 99,- per persoon

Het inschrijvingsgeld voor de voetbalclinic wordt bij inschrijving betaald.

   voetbalclinics-team2.jpg

Verblijf
Boek een verblijf naar keuze op camping Iris Parc Le Château de Galaure en schrijf je in voor de voetbalclinics door je aan te melden op de website van De Complete Techniek. Klik hier om naar de website te gaan.

campings gevonden in ,
campings gevonden in
campings gevonden in
campings gevonden
Criteria waarop u aan het zoeken bent:
van tot met een marge van dagen eerder of later
* De getoonde prijzen zijn de prijzen van dit moment. Prijzen zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen. Wilt u zeker zijn van de getoonde prijs? Boek dan nu. De prijs kan dan niet meer wijzigen. De actuele kortingen en/of gratis nachten zijn in deze prijs verwerkt. Hierbij komen de reserveringskosten (€ 27,-), de bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2,50) en eventuele kosten ter plaatse die afhankelijk zijn van uw reisgezelschap (zoals lokale belastingen). De getoonde prijzen voor staanplaatsen zijn altijd gebaseerd op een verblijf van 2 personen (ook als u bij ‘reisgezelschap’ meerdere personen hebt ingevuld). Deze prijs is namelijk deels afhankelijk van de leeftijden van uw reisgezelschap. Het totaalbedrag voor uw vakantie ziet u in het reserveringsoverzicht van uw boeking voordat u tot definitief boeken overgaat.