yogaweek header.jpg

Yogaweek 2019 op camping Le Grand Dague

Yogalessen op vakantie in de Dordogne

Yogalessen in de Dordogne? Rekken, strekken, zen worden én genieten van het buitenleven op camping Le Grand Dague? Eind juni en begin juli heeft u die kans! Van zaterdag 29 juni tot zaterdag 6 juli is er namelijk voor de 3de keer een yogaweek op camping Le Grand Dague.

U geniet samen met uw gezin, vrienden of vriendinnen van een ontspannen vakantie in de schitterende natuur van de Dordogne. Daarnaast doet u als yogaliefhebber mee met de yogalessen op camping Le Grand Dague. Een buitenkans voor iedereen die van yoga én kamperen in een prachtige omgeving houdt! Goed om weten: terwijl u geniet van de yogasessies, staat het animatieteam klaar om de kids te entertainen. En daarna plonst u lekker met z’n allen in het zwembad!

Yogalessen van 29 juni tot 6 juli

Voor alle yogalessen betaalt u eenmalig €35 op de camping. Daarnaast boekt u zelf uw verblijf op camping Le Grand Dague. Kies voor een staanplaats, een compleet ingerichte bungalowtent of een luxe stacaravan. Of ga voor nóg meer luxe in zo’n stoere safaritent of glampingstacaravan.


Dru yoga: voor beginners en gevorderden

De yogalessen (Dru yoga) worden gegeven door docente Michele Reyns. Zij vertelt wat u van deze vorm van yoga kunt verwachten:

“Dru Yoga is stevig verankerd in de eeuwenoude yogatraditie. We gaan dus ook uit van de klassieke houdingen. Kenmerkend bij Dru Yoga zijn echter de zachte, vloeiende bewegingen en de gecontroleerde ademhaling. Hierdoor is Dru een krachtige manier om stress te verminderen. Dru Yoga is goed voor rust in uw lichaam en geest. Het bevordert de innerlijke stabiliteit. En het draagt bij aan een positieve en pro-actieve levenshouding. Daarbij is Dru yoga laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen. Iedereen kan dus meedoen, met én zonder yogaervaring. We houden bovendien ook steeds rekening met de grenzen van elk individueel lichaam.”

yogaweek foto.jpg

“Waar Dru Yoga vandaan komt en waar ik het leerde? Nou, de basis van Dru ligt in Wales. Maar ik volgde de 3-jarige opleiding bij Dru Nederland in Arnhem. In het verleden heb ik vaak yoga gevolgd tót ik in 2008 kennismaakte met Dru. Ik volgde eerst 3 jaar zelf lessen en in 2012 besloot ik, na mijn bezoek aan het Dru Yoga Congres in Nederland, om de docentenopleiding te volgen. In 2014 behaalde ik mijn diploma.”


Praktische informatie

Datum: zaterdag 29 juni tot zaterdag 6 juli 2019
Inschrijven: vóór 31 mei 2019
Prijs deelname: €35 voor de volledige yogaweek, u betaalt ter plaatse
Lessen: Nederlandstalige lessen van 2 uur, op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Tijdstip in overeenstemming met deelnemers.
Aantal deelnemers: minimaal 5 - maximaal 25
Minimale leeftijd voor deelname: 16 jaar op moment van deelname
Uw verblijf op camping Le Grand Dague: u boekt zelf een verblijf naar keuze op Le Grand Dague
Boekt u nu? Dan profiteert u nog van lekker voordeel!

Schrijf u in via e-mail

Deelnemen aan de yogaweek? Schrijf u in vóór 31 mei 2019. Dit doet u door een mail te sturen naar aftersales@vacansoleil.com . Vermeld in uw mail alstublieft het volgende:

  • Het reserveringsnummer van uw verblijf op de camping
  • De namen van de deelnemer(s) voor de yogasessies
  • Het e-mailadres van élke deelnemer

Enkele weken voor uw verblijf ontvangt u een e-mail van yogadocente Michele Reyns. Hierin treft u een korte vragenlijst om de sessies zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Vragen over de yogaweek? Bel voor meer info naar 0900-9899 (€ 0,70 per gesprek)


Na deze yogaweek gaat u écht ontspannen weer naar thuis

campings gevonden in ,
campings gevonden in
campings gevonden in
campings gevonden
Criteria waarop u aan het zoeken bent:
van tot met een marge van dagen eerder of later
* De getoonde prijzen zijn de prijzen van dit moment. Prijzen zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen. Wilt u zeker zijn van de getoonde prijs? Boek dan nu. De prijs kan dan niet meer wijzigen. De actuele kortingen en/of gratis nachten zijn in deze prijs verwerkt. Hierbij komen de reserveringskosten (€ 27,-), de bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2,50) en eventuele kosten ter plaatse die afhankelijk zijn van uw reisgezelschap (zoals lokale belastingen). De getoonde prijzen voor staanplaatsen zijn altijd gebaseerd op een verblijf van 2 personen (ook als u bij ‘reisgezelschap’ meerdere personen hebt ingevuld). Deze prijs is namelijk deels afhankelijk van de leeftijden van uw reisgezelschap. Het totaalbedrag voor uw vakantie ziet u in het reserveringsoverzicht van uw boeking voordat u tot definitief boeken overgaat.