Safaritent overig

Safaritent Overig

Safaritenten zijn er in vele soorten en maten. Naast de Serengeti en de Kalahari hebben we nog diverse andere safaritenten voor u. De inrichting van deze safaritenten verschilt per camping. 

Avontuurlijk én luxe kamperen
Kamperen in een safaritent? Dat is één groot avontuur voor groot en klein. U geniet van het buitenleven, maar dan wel met het comfort van thuis. Ook onze overige safaritenten zijn bijzonder sfeervol ingericht. En soms zijn ze uitgerust met luxe extra’s. 

Ontdek uw favoriete safaritent
Deze safaritenten staan op verschillende topcampings in Europa. Het interieur en de specificaties verschillen per camping. Bij elke camping vindt u een duidelijke beschrijving. Neem snel een kijkje. Waar gaat u op kampeersafari?

 

Alle campings met de Safaritent overig

 

 
Alle campings met de Safaritent overig

campings gevonden in ,
campings gevonden in
campings gevonden in
campings gevonden
Criteria waarop u aan het zoeken bent:
van tot met een marge van dagen eerder of later
* De getoonde prijzen zijn de prijzen van dit moment. Prijzen zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen. Wilt u zeker zijn van de getoonde prijs? Boek dan nu. De prijs kan dan niet meer wijzigen. De actuele kortingen en/of gratis nachten zijn in deze prijs verwerkt. Hierbij komen de reserveringskosten (€ 27,-), de bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2,50) en eventuele kosten ter plaatse die afhankelijk zijn van uw reisgezelschap (zoals lokale belastingen). De getoonde prijzen voor staanplaatsen zijn altijd gebaseerd op een verblijf van 2 personen (ook als u bij ‘reisgezelschap’ meerdere personen hebt ingevuld). Deze prijs is namelijk deels afhankelijk van de leeftijden van uw reisgezelschap. Het totaalbedrag voor uw vakantie ziet u in het reserveringsoverzicht van uw boeking voordat u tot definitief boeken overgaat.