170123-header-safaritent.jpg

Safaritenten

Dit is wel echt kamperen zoals het bedoeld is. U slaapt tussen de bomen, hoort de vogels ritselen boven uw hoofd en wordt 's ochtends wakker gemaakt door de eerste zonnestralen. Dit alles in de luxe setting van een safaritent. Dat betekent slapen in echte bedden, koken in de eigen keuken en in de Serengeti safaritent XL heeft u zelfs een badkamer met moussondouche!

Safaritent Serengeti

403x166-Serengeti.jpg

De Serengeti is een luxe safaritent voor 5 personen. U beschikt over uw eigen badkamer en een compleet uitgeruste keuken. Het interieur? Dat is super sfeervol: houten vloer, gezellige zitjes en mooie slaapvertrekken met zachte bedden. Schijnt het zonnetje? Ga lekker buiten zitten op de grote overdekte veranda. Daar geniet u met z’n allen van heerlijke ontbijtjes, lunches en zomeravonden met een hapje, drankje en spelletje. 

Safaritent Serengeti XL

403x166-Serengeti-playbutton.jpg

De avontuurlijke looks van de 6-persoons Serengeti XL laten uw hartje zeker sneller kloppen. Stoer en sterk van buiten, sfeervol en luxe van binnen. En lekker ruim: 47 m2 inclusief de gezellige overdekte veranda. Koken doet u in uw eigen keuken én is er zelfs een badkamer met een echte regendouche. Nu nog een bedje kiezen. Wie kruipt er in de bedstee en wie klimt er in het stapelbed? Dat romantische hemelbed is voor pa en ma!

Safaritent Kalahari

363x150-kalahari.jpg

Terug naar het kampeergevoel van vroeger, maar wel met alle luxe van deze tijd? Dat kan in de Kalahari tent. Deze tenten staan midden in het bos, en bieden u alle privacy en ruimte. Het luxe, sfeervolle interieur zorgt ervoor dat u zich in avontuurlijk Afrika waant.

Safaritent overig

363x150-zaton-glamping-01.jpg

Naast de Serengeti en de Kalahari hebben we nog diverse andere safaritenten voor u. Het zijn altijd sfeervol en comfortabel ingerichte tenten, maar de inrichting verschilt per camping. Bij elke camping staat een duidelijke beschrijving.