Santa-marina-boutique-camping-zwembad-kroatie

Chahids onvergetelijke vakantie in Istrië

Chahid (@dutchperformante) gaat op vakantie om samen met zijn gezin de mooiste plekken van Istrië te ontdekken. De familie Charrak wil niet luieren aan het zwembad, zij zijn op zoek naar zoveel mogelijk actie. Ziplinen, karten, dolfijnen spotten, stadjes bezoeken én heerlijk eten. Allemaal in het wondermooie Kroatië!

Chahid, Samantha, Giovanny, Verginio, Mylana en Luciano vertrekken deze meivakantie met Vacansoleil naar Istrië. Hier genieten zij van glamping (glamorous camping) op een camping in Poreč en ondervinden zij de hotspots van Kroatië. Deze blog neemt je mee op hun vakantie en de avonturen die zij hier beleven; van de gaafste activiteiten tot de meest leuke stadjes. Meer lezen

voorjaasvakantie-camping-Bella-Italia

6 tips voor jouw voorjaarsvakantie op camping Bella Italia

De natuur komt weer tot leven, de dagen worden langer en overal bloeien kleurrijke bloemen. Het is voorjaar; een mooie tijd om op vakantie te gaan. Toevallig is de meivakantie al in het vooruitzicht; tijd om een reisdoel en een camping uit te kiezen. Wat dacht je van camping Bella Italia aan het Gardameer? De perfecte bestemming voor het voorjaar. Het voorjaar begint aan het Gardameer al vroeg. In april en mei geniet je al van fijne tempraturen rond de 20 graden. Dat is bijna 10 graden warmer dan in Nederland!

Meer lezen

glamping

6 redenen waarom glamping meer is dan kamperen

Glamping staat voor ‘glamorous camping’, oftewel: super-de-luxe kamperen! Alle glamping stacaravans en safaritenten zijn éxtra comfortabel. Je slaapt in royale bedden, je stapt onder de douche in je eigen een luxe badkamer én je hebt een eigen keuken met alles erop en eraan. Heb je zin in een vakantie met even veel luxe als thuis of misschien wel nóg meer luxe dan in en om je eigen woning? Ga dan met z’n tweeën of met je hele gezin op glampingvakantie.

In dit blog noemen we een aantal redenen waarom glamping dé perfecte vakantie is:

  1. Je hebt veel ruimte
  2. Alles is aanwezig in de accommodatie
  3. Keuken en sanitair hoef je niet te delen
  4. Meer tijd voor vakantie
  5. Je leeft in de buitenlucht
  6. Goede nachtrust

Meer lezen