Campinglife strijkt neer in Duitsland

Collega Joyce ging samen met de Campinglife crew naar Duitsland. Hoe zij dit ervaren heeft lees je hier.

Wil jij in juli aanwezig zijn bij de opnames van Campinglife in Duitsland?”, was de vraag. Daar hoefde ik niet lang over na te denken, natuurlijk! Dit was voor mij de eerste keer dat ik achter de schermen aanwezig zou zijn bij de opnames van een TV programma. Spannend!

Op nog geen 5 uur rijden van het Brabantse land ligt camping Warsberg in het plaatsje Saarburg.  Een prachtig stukje Duitsland, grenzend aan Luxemburg. De reis ernaartoe was al adembenemend. Ik werd verrast door de mooie heuvels met daarop talloze wijnstokken. Ik reed door oude stadjes met mooie, monumentale gebouwen en na een laatste klim via haarspeldbochten bereikte ik de top: camping Warsberg.

De omgeving van camping Warsberg van Vacansoleil in Saarburg

Een warm welkom

Aangekomen op de camping scheen de zon fel en was het zo’n 25 tot 30 graden. Mooi weer voor de opnames van een mooi programma. Ook het ontvangst was warm. De Vacansoleil beheerders, de Campinglife crew, de mensen in het restaurant, het animatieteam én de medewerkers aan de receptie gaven me een hartelijk welkom. De camping heeft een apart Vacansoleil gedeelte vlakbij de centrale faciliteiten zoals het zwembad, de speeltuin en het restaurant. Ideaal!


Waterskiën in Luxemburg & animatie op de camping

Op de eerste opnamedag reizen we af naar Luxemburg, dat op korte afstand ligt van de camping. Gaby gaat samen met de familie waterskiën!

Wat een multitalent: waterskiën, presenteren en dat allemaal tegelijk!

De tweede opnamedag staat in het teken van animatie! De dochters van een Nederlandse familie krijgen acteerles van Gaby en daarna gaan we met zijn allen naar de animatie show. En er zijn meer gasten met hetzelfde plan want het is er lekker druk. Gezellig, we hebben er zin in!


Een bezoek aan de oudste stad van Europa

De omgeving van deze camping is echt uitzonderlijk mooi. Daarom gaan we op de derde opnamedag een stadje bezichtigen! En wel de oudste stad van Europa: Trier. Wát een schat aan geschiedenis. Gelukkig hebben we onze eigen gids bij, een Nederlandse man die echt álles weet over deze stad en de omgeving. We lopen door de kleine straatjes van het oude centrum en verbazen ons over de hoeveelheid winkeltjes en gezellige terrassen.

Koken met de hele familie tijdens de opnames van Campinglife op camping Saarburg

De laatste dag sluiten we af met een gezellige barbecue. De familie helpt met de voorbereidingen en iedereen neemt plaats terwijl achter ons de zon ondergaat in de prachtige natuur.

Ben jij benieuwd naar camping Warsberg? Kijk dan aanstaande zaterdag naar Campinglife om 18.55 uur naar RTL4 voor de aflevering over de camping.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

One thought to “Campinglife strijkt neer in Duitsland”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.