Campings met super outdoor activiteiten

Is jouw zoon of dochter een stoere daredevil? Zonder hoogte-, diepte- of snelheidsvrees? Yes, dan zijn déze campings met superleuke outdoor activiteiten méér dan geschikt voor jullie volgende vakantie. Raften, paintballen, klimmen, mountainbiken… avonturiers hebben op deze campings de tijd van hun leven!

Iris Parc Le Ty Nadan

Camping Iris Parc Le Ty Nadan organiseert massa’s activiteiten voor kleine en grote waaghalzen. En daarvoor hoef je de camping niet eens te verlaten! Boomklimmen, abseilen, paardrijden, boogschieten… het kan allemaal op deze camping.

Vanaf de camping stap je ook zo in je kano. En vanaf dit jaar óók op je surfboard om te SUPPEN! SUP staat voor Stand Up Padde: je staat dus op een surfboard met een peddel in je hand om jezelf over het water te bewegen. Hoe cool is dat?! Verder kun je bij Iris Parc Le Ty Nadan paintballen, mountainbiken en een segway-tocht volgen (vanaf 13 jaar).

Bekijk camping Iris Parc Le Ty Nadan voor meer info over de outdoor activiteiten

Op Iris Parc Le Ty Nadan vind je superleuke outdoor activiteiten voor jong en oud.

Camping Domaine des Ormes

Dé hit van deze camping: de waterskibaan. Vlieg als een prof over het water op een wakeboard, kneeboard of banaan en haal de stoerste kunsten uit (als mama niet kijkt dan ?). Meer waterpret vind je in het tropisch aquapark met 12 (!) glijbanen en een lazy river. Potje voetballen of basketballen? Ook dat kan. Net als paintballen en klimmen op een avonturenparcours.

Bekijk camping Domaine des Ormes in Bretagne voor meer info over de outdoor activiteiten

De abseilbaan op camping Domaine des Ormes is een top outdoor activiteit.

Camping 2000

Camping 2000 ligt midden in het Reuzengebergte in Tsjechië. Een prachtig natuurgebied dat zich super leent voor stoere outdoor activiteiten. Ontdek grotten, meren en rivieren tijdens een 2-daagse hiketocht in de bergen. Ga parasailen, maak een kanotocht of trap een balletje op het voetbalveld van de camping. Heel mooi meegenomen: het leven in Tsjechië is nog steeds ontzettend voordelig. Zo kun je uitgebreid eten en cocktails drinken voor ouderwets lage prijzen!

Bekijk camping 2000 in Tsjechië voor meer info over de outdoor activiteiten

Camping 2000 in Tsjechië heeft top outdoor activiteiten.

Outdoor activiteiten? Safety first!

De outdoor activiteiten op deze campings zijn Camping Adventure-activiteiten. Dat betekent dat alle activiteiten worden begeleid door professionele, gediplomeerde en verzekerde outdoor-specialisten. Veiligheid staat dus voorop! Zonder dat dit ten koste gaat van de spanning, natuurlijk!

 

Andere inspirerende blogs:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *