Fiets jouw eigen Tour de France en verblijf op een camping van Vacansoleil.

Je eigen Tour de France etappe vanaf de camping

Beleef de Tour de France vanaf de camping

Volg jij de Tour de France het liefst live in Frankrijk, waar het allemaal daadwerkelijk gebeurt? Begint het bij jou tijdens het kijken naar de Tour te kriebelen om zelf ook te racen door de groene, Franse heuvels en bergen?

En wil je als je die geweldige sportprestatie ín Frankrijk hebt volbracht met een voldaan gevoel een heerlijke duik nemen in een zwembad dat ‘toevallig’ direct naast de deur ligt?

Beantwoordde jij één tot drie vragen met ‘ja’? Het kan allemaal op de camping met Vacansoleil!

De Tour de France live meemaken in Frankrijk

Live de Tour de France in Frankrijk meemaken, is voor de echte fans de ultieme vakantie. Dat kan in de hitte en drukte aan de route voor een paar minuten schouwspel. Het kan ook comfortabel, onder het genot van een hapje en drankje op de camping.
Met Vacansoleil wordt de Ronde van Frankrijk volgen nóg fijner. Je hebt namelijk ruime keuze uit campings in Frankrijk met een giga scherm, waarop alle grote sportevenementen te zien zijn. Zo ook de Tour de France! Welke campings dat zijn? Je herkent ze op de website aan het sport-pictogram op de campingpagina.

Je mist niks van de Tour de France op onze campings.

Je eigen wielercol tijdens je Tour de France-trip

Vind je de Tour volgen geweldig en ben je zelf ook sportief ingesteld? Daag jezelf uit! Maak in Frankrijk zelf een ‘Tour de France-beklimming’. Bijvoorbeeld door de Alpe d’Huez of de Mont Ventoux te trotseren.
Die wielercols beklim je gemakkelijk als je verblijft op een camping in de buurt:

Aan de top van deze bergen wacht jou een prijs: het beste uitzicht van de regio! Laat jezelf vervolgens van de berg rollen en geniet van al dat groen om je heen.

Bekijk onze campings dicht bij de bekende Alpe d'Heuz, ook tijdens de Tour de France.

Verfrissende duik

Is het je gelukt om de Alpe d’Huez of de Mont Ventoux te beklimmen? Bravo! Dan verdien je wel wat ontspanning. Neem een duik in het zwembad van je camping. Daarvoor hoef je niet per se zelf een klim te maken. Vakantie is vakantie. Ook als je alleen naar de Tour op het grote scherm hebt gekeken, verdien jij verkoeling in het zwembad!

Tip: verken de complete omgeving met jouw (race)fiets

Wat je op vakantie, behalve zwemmen, ook doet? De omgeving verkennen! Dat kan perfect met je (race)fiets! Daarmee maak je heel wat kilometers, terwijl je toch in de buitenlucht bent en overal kan stoppen. Ontdek met gemak alle pittoreske (berg)dorpjes en kom daar op adem met een hapje en drankje. Puur genieten.

Fiets jouw Tour de France en geniet van de prachtige uitzichten.

De mooiste wielerregio’s in Frankrijk

De Alpen (Alpe d’Huez) en de Drôme (Mont Ventoux) zijn de mooiste en bekendste wieleromgevingen van Frankrijk. Maar ook in andere gebieden kun je heerlijk fietsen, zoals bijvoorbeeld de Ardeche of Cote d’Azur. Wil jij één van die gebieden in Frankrijk verkennen met je (wielren)fiets? Bekijk welke campings in deze regio’s goede fietsmogelijkheden hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.