De top 6 met populairste Vacansoleil campings vind je op ons blog!

Top 6 populairste campings

De plannen voor de zomervakanties worden volop gemaakt. Veel favoriete campings zijn al vastgelegd door onze klanten. Benieuwd naar de favorieten van onze klanten? Bekijk dan hier de 6 populairste campings voor deze zomer:

1. Norcenni Girasole Club, Toscane, Italië

De topfavoriet van onze klanten en ik begrijp wel waarom! Op camping Norcenni Girasole Club is echt alles aanwezig: van supermooie zwembaden tot een geweldige wijnbar. Ook is de camping centraal gelegen zodat je de Chianti streek kunt ontdekken.

Camping Norcenni Girasole Club in Toscane in een van de populairste campings onder de Vacansoleil gasten. Lees er alles over in ons blog!

2. Altomincio Park, Gardameer, Italië

Aan het Gardameer liggen veel mooie campings, maar camping Altomincio Park is wel een echte topper in ons assortiment. Collega Liesbeth ging vorig jaar met man en kinderen (4 en 2 jaar) naar deze camping: “Elke ochtend, nog maar amper wakker, vroegen de kinderen: gaan we dadelijk zwemmen?”

Camping Altomincio aan het Gardameer is een van de populairste campings. Je leest er alles over in ons blog!

3. Iris Parc Le Grand Dague, Dordogne, Frankrijk

Camping Iris Parc Le Grand Dague is een echte familiecamping met een volledig nieuw aquapark, luxe glamping stacaravans en de Serengeti Safaritent. Benieuwd hoe de Serengeti Safaritent eruit zien? Neem hieronder alvast een kijkje!

4. Park Albatros, Toscane, Italië

Op camping Park Albatros kun je je wel vermaken! Geniet op het terras van Piazza Italiana, van de meerdere restaurants, van een ijsje uit de ijssalon of van een heerlijk snoepje uit de snoepwinkel. Klinkt heerlijk toch! En we hebben het nog niet eens gehad over de 5(!) zwembaden.

Camping Park Albatros is een van de populairste campings in Toscane. Lees er meer over in ons blog!

5. Iris Parc Birkelt, Luxemburg

Lekker dichtbij en toch even helemaal weg. Camping Iris Parc Birkelt ligt in het prachtige Mullerthal. Vacansoleil-blogger Jeske ging naar de camping en was onder de indruk: “Toen we Larochette binnen reden voelden we ons gelijk op vakantie! Het prachtige kasteel dat boven het dorp uittorent geeft het gelijk een magische uitstraling.”

Prachtig uitzicht vanaf camping Iris Parc Birkelt, een van de populairste campings. Lees er alles over in ons blog!

6. Iris Parc Le Château de Galaure, Drôme, Frankrijk

Op de levendige camping Iris Parc Le Château de Galaure zullen kinderen én ouders zich prima vermaken. Het ligt dichtbij het dorpje Châteauneuf-de-Galaure en achter de camping stroomt het riviertje de Galaure. Op de camping is er veel zwemplezier met verwarmde zwembaden, de ‘lazy river’, een lagune met zandstrand en een apart kleuterbad.

Wil je niet te laat zijn met het boeken van één van deze populaire campings? Maak dan snel je boeking! Je bent dan zeker van je plekje op een van deze topcampings uit ons assortiment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *