Vakantie voorpret naar Vacansoleil camping Birkelt in Luxemburg.

Vakantie voorpret

Vacansoleil-blogger Jeske bereidt zich graag goed voor. Hoe zij dit precies doet lees je hieronder!

De meeste van jullie zullen na het lezen van dit blog denken dat ik een control freak ben. Dat valt in het dagelijkse leven echt reuze mee. Maar als ik op vakantie ga, dan vind ik alles plannen en regelen vaak net zo leuk als de hele vakantie zelf. Het geeft mij rust als ik weet wat ik kan verwachten. En dan bedoel ik niet dat ik wil weten of er witte, blauwe of gele stoelen op mij staan te wachten. Dat zal me dan weer worst zijn. Ik heb het over vragen zoals: waar zit de dichtstbijzijnde supermarkt?, wat kunnen we allemaal in de omgeving doen?, hoe laat is het winkeltje op de camping open? Zo kan ik nog even doorgaan, maar denk dat mijn punt gemaakt is.

Vakantievoorpret Vacansoleil vakantie Luxemburg. Lees er alles over in ons blog!

In deze digitale tijden is het gelukkig heel makkelijk om aan al deze informatie te komen. Te beginnen bij Google Maps. Vooraf speuren wij al even de kaart na om te kijken waar we terecht komen. Wat een verschil met mijn ouders vroeger. Wij gingen op de bonnefooi en hadden meestal geen idee waar we terecht kwamen. Dat kan ik mij dus niets bij voorstellen en als ik heel eerlijk ben zou ik het daar Spaans benauwd van krijgen (control freak 😉 ) Op deze manier op vakantie gaan, geeft mij rust omdat ik eenmaal op vakantie niet meer het wiel hoef uit te vinden.

Camping Iris Park Birkelt Luxemburg. Lees er meer over in ons blog!

Voor mij zijn complete overzichten zoals op de site van Vacansoleil dus erg prettig. In de meivakantie gaan wij voor een weekje naar Camping Iris Parc Birkelt in Larochette, Luxemburg. Het plannen en uitzoeken is dan ook al weer in volle gang. Luxemburg is niet een hele doorsnee vakantielocatie. Maar juist voor een weekje is het een ideale locatie. Je bent toch even in het buitenland, maar je hoeft niet de hele dag (of twee) in de auto te zitten, want het is maar 335 kilometer vanaf Utrecht. En als ik alle informatie mag geloven is Luxemburg prachtig! Ik kan dus niet wachten om de streek te verkennen. Mijn oudste dochter Sterre kan niet wachten om het zwembad in te duiken en de trampolines uit te testen. Het voordeel van deze camping is dat het ook voor Cleo, de jongste, genoeg te bieden heeft. Vervelen zullen wij ons in ieder geval niet. Hoe wij camping Birkelt en Luxemburg vonden lees je hier over een paar weken!

Nou ben ik wel nieuwsgierig of ik de enige control freak ben. Zoek jij van te voren ook alles uit? Of gaan jullie op goed geluk naar je vakantiebestemming?

Facebooktwitterpinterestmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.