de-leistert

7 redenen om te kamperen in Nederland

Wil je graag op vakantie om te ontspannen en nieuwe plekken te ontdekken? Misschien denk je er al snel aan om het buitenland op te zoeken. Maar dat is helemaal niet nodig! Ook een vakantie in Nederland kan net zo leuk zijn en heeft zeker ook zo zijn voordelen! In dit blog laten we je zien dat er genoeg te doen is ons kleine kikkerlandje.

Wij hebben 7 redenen om te kamperen in Nederland voor je op een rijtje gezet:

  1. De mooiste fietsroutes
  2. Geen taalbarrière
  3. De schitterende natuur
  4. Geen super lange auto-/vliegreis
  5. De Nederlandse cultuur ontdekken
  6. Nederland is een waterland
  7. Je bent zo thuis in geval van noodgevallen

Meer lezen

populairste-campings-2020

Onze 11 meest populaire campings van 2020

Heb jij nog herinneringen aan vorige zomer? De twijfel of je wel op vakantie kon, of de maatregelen geen roet in het eten zouden gooien en uiteindelijk toch een geweldige zomervakantie? De coronazomer van 2020 was spannend, voor ons en voor jou als onze gast. Gelukkig hebben we uiteindelijk heel veel gasten blij kunnen maken met een geweldige zomer op één van onze campings.

Dit jaar was het opnieuw spannend, lockdown, gesloten grenzen, code oranje. Kunnen we wel op vakantie? Ja! We mogen weer, maar wat wordt dit jaar de bestemming? Om je een handje te helpen bij die vraag hebben we onze meest populaire campings van 2020 op een rij gezet.

Meer lezen

Sportief Ligurië: wandel-, fiets- en strandpret aan de Bloemenrivièra 

De leukste acitiviteiten voor het hele gezin aan de Bloemenrivièra 

Deze gastblog is geschreven door Il Gironale

In de koele ochtend spring je op de MTB of trek je de wandelschoenen aan. Na een uitdagende tocht door de schitterende natuur, beloon je jezelf en het gezin met een warme duik in het zwembad of de zee. ‘s Avonds flanneer je in een gezellig kustplaatsje over de boulevard en geniet je van de beste pasta Pesto die je ooit hebt geproefd… Waar? Ligurië, de Italiaanse Bloemenrivièra!

Meer lezen