glamping

6 redenen waarom glamping meer is dan kamperen

Glamping staat voor ‘glamorous camping’, oftewel: super-de-luxe kamperen! Alle glamping stacaravans en safaritenten zijn éxtra comfortabel. Je slaapt in royale bedden, je stapt onder de douche in je eigen een luxe badkamer én je hebt een eigen keuken met alles erop en eraan. Heb je zin in een vakantie met even veel luxe als thuis of misschien wel nóg meer luxe dan in en om je eigen woning? Ga dan met z’n tweeën of met je hele gezin op glampingvakantie.

In dit blog noemen we een aantal redenen waarom glamping dé perfecte vakantie is:

 1. Je hebt veel ruimte
 2. Alles is aanwezig in de accommodatie
 3. Keuken en sanitair hoef je niet te delen
 4. Meer tijd voor vakantie
 5. Je leeft in de buitenlucht
 6. Goede nachtrust

Meer lezen

Roadtrip-Enzo-Knol

Enzo Knols ‘Amazing Roadtrip’ door Kroatië en Slovenië

Alles wat je wil weten over Enzo’s Roadtrip

Enzo Knol gaat niet op vakantie. Enzo Knol gaat op Roadtrip. Voor hem geen relaxed ligbedje aan de rand van een zwembad. Wel een bijna-doodervaring aan de rand van een meedogenloze afgrond. Geen ontspannen weekje sightseeën. Maar ziplinen, raften en giftige schorpioenvissen vangen. In een gruwelijk mooi landschap, ook dat nog!

Enzo, Myron, Daniël en Francis gingen deze zomer met Vacansoleil naar Kroatië en Slovenië. Ze checkten er de beste campings en de meest Instagrammable locaties. En … de vetste activiteiten voor op je bucketlist. Dit blog neemt je mee op hun camping roadtrip, langs alle haarspelbochten, daredevil-activiteiten en breathtaking views.

Meer lezen

de-leistert

7 redenen om te kamperen in Nederland

Wil je graag op vakantie om te ontspannen en nieuwe plekken te ontdekken? Misschien denk je er al snel aan om het buitenland op te zoeken. Maar dat is helemaal niet nodig! Ook een vakantie in Nederland kan net zo leuk zijn en heeft zeker ook zo zijn voordelen! In dit blog laten we je zien dat er genoeg te doen is ons kleine kikkerlandje.

Wij hebben 7 redenen om te kamperen in Nederland voor je op een rijtje gezet:

 1. De mooiste fietsroutes
 2. Geen taalbarrière
 3. De schitterende natuur
 4. Geen super lange auto-/vliegreis
 5. De Nederlandse cultuur ontdekken
 6. Nederland is een waterland
 7. Je bent zo thuis in geval van noodgevallen

Meer lezen